Şimdi Ara

LPG ADAPTÖRÜNÜN BAZI ÜLKELERDE FARKLI OLMASI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. LPG avrupanın her yerinde bulunuyor olmasına rağmen belli bölgeler farklı LPG ADAPTÖRÜ kullanmakta.

Türkiye, Avusturya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Sırbıstan DİSH ADAPTER dedikleri sistemi kullanırken,

Hollanda, Belçika, Almanya, Lüksemburg, İngiltere ACME ADAPTER dedikleri sistemi kullanmakta.

detaylı bilgi:http://www.mylpg.eu/adapters

Bende yeni öğrendim, avrupa'ya giden ve bu konuya çözüm bulabilen var mı? Petrollerde dönüştürücü bir cihaz var mı yoksa BELÇİKA'ya gidince 'BİZ SİZİN ARACINIZA DOLUM YAPAMIYORUZ' mu diyorlar? İnternette birkaç site buldum 20 euro civarı dönüştürücü satılıyor. Almalı mıyım? Özellikle GURBETÇİ statüsündeki arkadaşlar konuya hakimdir diye umuyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

• hocam yurt dışında yakıt türkiyeye nazaran ucuz (almanya ingiltere fransa yunanistan hariç). Yurt dışına çıkacaksanız benzinle ile devam edersiniz sorun olmaz.
  • Zamanında aracıma lpg alırken, yurtdışından gelen bir SUV vardı. Modelini tam hatırlamıyorum tam. Orjinal fabrika çıkışlı herhalde çünkü dolum ağzı benzin kapağının içindeydi. Normale göre daha büyüktü benzin kapağı. Benzinlikte direk taktı pompayı doldurdu. Öyle birşey olsa burada dolduramazdı. Zaten gurbetçi araçları ya dizel ya lpg li.
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    @batkent

dostum fiyatlar burada mevcut:http://www.mylpg.eu/lpg-prices-across-europe

benzin o kadar çok oynamıyor da, lpg acayip fark ediyor. 0.5 euro'dan düşük şuan belçika'da :) 1.40 kuruşa lpg'nin bendeki yeri bambaşka olacaktır hehe. şayet batı avrupadaki ucuz gazı aracıma alamayacaksam ailedeki dizel aracı alacağım. emin olamadım araştırıyorum şimdilik, bilgi sahibi çıkar ve yönlendirirse acayip mutlu olacağım.

@orcunsau

usta işte o adapter diye geçiyor. tipleri farklı dediğin gibi de dönüştürücü buldum internette 20 euro civarı fiyatı var, eminde olamayınca şimdilik almadım. yani benim bahsettiğim dolum yapılan uçları farklı sadece yoksa depo aynı depo. neden farklı? bende bilmiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vabi sabi -- 30 Mayıs 2015; 18:21:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.