Merhabalar 2 gün önce Turknet abonesi oldum. Fakat portların dolu olmasından dolayı Turknet beklemem gerektiğini söyledi. Sizce ne yapmalıyım beklemeli miyim? Kaç gün bekleyeceğim konusunda da bilgi verilmiyor. Modem de almıştım o şuan kargoda geliyor eğer istersem modemi kargodan almayıp aboneliği iptal edebilirim. Ayrı olarak netspeed'in sitesinden baktığım zaman portun olduğu gözüküyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monster v1 -- 15 Eylül 2022; 15:45:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Portların dolu olması sorunu
-
-
Merhaba, işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? -
56009324
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemlerinizi kontrol ettiğimde 14.09.2022 tarihinde işlemleriniz başlatılmış. Yerleşik operatöre başvuru yaptığımızda boş port olmadığını iletiyorlar ama aktivasyon ekibimiz takibini yapıyor. Size bilgi vereceğiz. -
Yaklaşık olarak kaç güne port sorunu çözülür? Önceki deneyimlerinize göre tahmini bir şey söyler misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş port yoksa 2 senede bekleye bilirsin. Boş port yok demek ölüm demek. Yukarda ekip takibi yapıyor dedi ya. Benimde Türk Telekom Takibimi yapıyordu en son 2 sene bekledim. Arkadaşım 1.5 sene bekledi neden port yok. :D
Türk Netin kendi alt yapısı yoksa Türk Telekom alt yapısından verir netini oda demektir ki Türk Telekom port yok geçmiş olsun.
-
Anlamadığım şey Netspeed port var diyor Turknet yok diyor nasıl oluyor böyle bir şey?
Türktelekom sitesinde alt yapı sorguladınmı.
-
Bu lokasyonda turktelekom hipernet kullanabilirsiniz diyor ve bizim sokağın başını gösteriyor o pin işareti (yaklaşık 200 metre). Zaten fiber altyapı olmadığı için direkten kablo ile çekmek istiyoruz ADSL/VDSL oluyor galiba. Ayrıca 1. Kattaki komşumuz turktelekom ADSL ile bağladı.
Galiba 35mb kadar alabiliyorsun Türk Telekom alt yapın var. Sadece Türk netin kendi portu yok şuanda.
-
Netspeed nasıl sizce?
Ben Türk Telekom ve Atlantis net kullanıyorum hocam Netspeed hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar bilgi verirse daha sağlıklı olur.
-
2023 yılına gireceğiz hala port sorunu var ben 1 yıl port bekledim port olmadığı için türkcelin wifi li aletini aldım çok fena kazık yedim sınırsız diye taahütlü kotalı internet sattılar vs. vs. daha sonra port geldi 8mbps internet ile kanser oldum ortaokul-lise yıllarım pc başında kanser olarak geçti internet yavaşlığından çıldırıp ağladığımı bilirim bu pandemi patlayınca bölgemde çalışma yaptılar vdsl geldi 50 megabit eskiden pc donanımı ucuzdu babamla bilgisayar almaya gitmiştik ben oyun canavarı bir pc topladım ve o halde bile zamanın şartlarına göre çok pahalı değildi ama online oyunlarda can çekişiodum şimdide ekonomi berbat olduğu için pc toplayamadım celeronlu bi makina aldım ge force now kullanacağım 50 megabit olduğu halde kasıyor artık adsl diye bi şey olmaması lazım bence en az internet 50 megabit olmalı
-
Port durumları değişkenlik gösterebildiği için bu konuda bir süre bilgisi veremiyorum. -
Maalesef hocam Türkiye'de yaşıyoruz alıştık bu durumlara ben de 2 yıldır turcell superbox kullanıyorum 1 yıl boyunca altyapı çalışması yapmaları için uğraştım fakat hiçbir sonuç alamadım. Yoruldum artık Turknet modem gelmeden iptal edecem Netspeed'e başvuru yapacam umarım onda da bir sorun çıkmaz.
-
Saha dolaplarında belli sayıda kart ve port var. Atıyorum 5 kart varsa her biri 30 porttan 150 abonelik yer vardır. Port dolu olması, semtinizde internet kullanımının fazla olduğunu gösteriyor. Biri ayrılırsa yerine sizi alırlar. Sistem böyle.
Veya yeni saha dolabı yapılır, kapasite artmış olur. O da kısa sürede tamamlanmıyor maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 16 Eylül 2022; 15:33:18 > -
Boşta ADSL portu olabilir eğer istersen telekoma başvur alacağın hız düşük olsa da hiç yoktan iyidir.
-
Netspeed Çağrı merkezi üzmez kaliteli firma Tavsiye ederim
Benzer içerikler
- ev interneti başka operatöre taşıma
- turknet müşteri numarası öğrenme
- pon ışığı yanmıyor
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- açık is emri var işlem devam edemez ne demek
- turknet fiyat 2024
- türk telekom port açma ücreti
- en hızlı internet
- statik ip
- internetim çok yavaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X