Şimdi Ara

LPG AYARINDAN 2 GUN SONRA AYAR BOZULUYOR ARABA HANTAL KALIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm. Arkadaşlar her birimiz arabamiza aşikarızdır olası bi durumda aksiligi farkediyoruzdur. Yani ben farkediyorum. Arabam şuan çok hantal gidip gaz ayarı yaptiyorum tam istediğim gibi oluyor hızlanması felan. 2/3 gun sonra tekrardan araba hantallasiyor. Kısır döngü haline geldi artık en sonunda gazı söküp atacam. Varmi bir fikri olan

• Beyibden (ecu) olabilir.
  • Hava akış metreniz veya hava kütle ölçeriniz veya lpg sisteminin hava kütle ölçeri arızalanmak üzere. Ömrünün son demlerinde olduğu için her geçen gün gelen verilerde dramatik değişiklikler yaşanmakta. Bundan dolayı yaptırdığınız afr ayarı ve haritanın bir anlamı kalmamakta.

Lpg sisteminin bakımını işinin ehli bir servisde yaptırın ve hava kütle ölçerin değişmesini isteyin. Ayarlar tekrar bozulursa aracın orijinal hava akış metresine ve orijinal hava kütle ölçerine uygun temizlik spreyi ile bakım yaptırın.

Yine sonuç alamazsanız ikisini birden değiştirin.

Aracınızın beyin veya ecu kısmını elletmeyin. Arızalı beyin tesadüfen dahi ayar tutmaz. Arızalı elektrik tesisatı da tesadüfen ayar tutmaz.

Sensörlerinizin ömrü tükeniyor. Pili zayıflayan telefonun pilinin daha hızlı bitip ansızın kapanması gibi düşünün.

Kolay gelsin.

Düzenleme sebebi: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi think of idea -- 16 Ağustos 2024; 23:23:16 >

• İlgi alakanız için Teşekkürler yakın zamanda deneyip buraya yazacağım.
  • Proton61 P kullanıcısına yanıt

Lpg regülatör basıncı ile alakalı olabilir. Yani regülatör şüpheli bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.