Bildirim
lpg ile ilgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2.49a gaz mı? Çok vermişsin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50 liralık lpg ile 300 km gidiyorum ş.içi ş.dışı 350 km araç 1.0 daihatsu sirion düz vites. -
Genelde otomatikler manuel göre daha çok yakar ama sizinki baya bi fazla olmuş
Genelde otomatikler manuel göre daha çok yakar ama sizinki baya bi fazla olmuş
20 liralik lpg(2.22) 110 km uzun yol(8-9 ışıkta bekleme,açık trafik) -
Çok yakmış en az 200 km yapılır.20 litre lpg yapıyor. -
50 liralık benzinle 180km -
66 lirayla 350 km gidiyorum 1.4 fiesta 2005 141 binde.
66 liraya tank fulleniyor 32 litre sanırsam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafa1236 -- 21 Mayıs 2015; 19:34:19 > -
Bi pazartesi günü baktıracam zaten arkadaşlar bi lpg ayarı yaptırayım diyorum çünkü aynı km yi aynı fiyata benzinle yapıyorum ve seri kullanarak bu km yi yapıyorum benzinde bi gaz ayarsızlığı yada beyinde arıza olabilir diye düşünüyorum. çünkü araba benzinde gayet sorunsuz çalışırken bu mevsimde sabah lpde titriyor araba. kaburatörlü direk gazla çalışıyor ama haziran geldi neredeyse ve bu mevsimde bi araba 5 dk ısıtılmaz kanımca lpg de teklemeden çalışsın diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: fafa1236
Benim kide ortalama 80 tl ye fulleniyor. Sormak istediğim soru. Pompada basarken çok basıyo gibi gösteripte az basıyo olabilirler mi. Ve yılların duayen sorusunu soruyorum arkadaşlar. OPET acaba hazı düzelttimi bi ara baya şikayetler var dı shell den alıyorum ama shellde 2.49 lpg opette ise 2.18 baya bi fark var . farklı araç kullanıcıları olarak görüşleriniz çok değerli benim için. -
Maşallah millette ne kadar yaktığını söylemek için konu açılmasını bekliyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn_33 -- 22 Mayıs 2015; 12:26:27 >
quote:
Orijinalden alıntı: cteg
quote:
Orijinalden alıntı: fafa1236
Benim kide ortalama 80 tl ye fulleniyor. Sormak istediğim soru. Pompada basarken çok basıyo gibi gösteripte az basıyo olabilirler mi. Ve yılların duayen sorusunu soruyorum arkadaşlar. OPET acaba hazı düzelttimi bi ara baya şikayetler var dı shell den alıyorum ama shellde 2.49 lpg opette ise 2.18 baya bi fark var . farklı araç kullanıcıları olarak görüşleriniz çok değerli benim için.
Hiçbir fikrim yok. En ucuz neresi ise oradan alıyorum. Genelde bilinmedik petrol ofisleri. Arada opettende alıyorum. Bizim burada kampanya yapmış Salı ve cumartesileri 2.09 Opet'te. Bu değerleri full klima açık alıyorum. Arabayı sakinde sürmüyorum. 3000den aşağı vites atmam. Tüpü yeni taktırdım 1 ay oldu. Kit AKL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X