benim aracım kaskolu şimdi ben arabama tüp taktıracağım.. kaskoyla ilgili bi işlem yapacakmıyım? veya tüp taktırdığımı kaskoya bildirecekmiyim? bu konuda bilgi verirseniz sevinrim..
lpg takıldıktan sonra kasko ya bildirip ruhsata işletmeniz gerekiyor yokda lpg ile ilgili hasarların ödemesi yapılmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: huseyinag
benim aracım kaskolu şimdi ben arabama tüp taktıracağım.. kaskoyla ilgili bi işlem yapacakmıyım? veya tüp taktırdığımı kaskoya bildirecekmiyim? bu konuda bilgi verirseniz sevinrim..
Ben geçen hafta yaptım ama benden tek kuruş para almadılar.Bende şaşırdım ama gerek yok dediler eylül ayında kaskom yenilenecek ozaman lpg yi ekler öyle fiyat veririz dediler.Yani 2 ayın parasını almadılar.Zeylname yide imzalayıp verdiler Bu arada kaskom ak sigorta.
gerçekten şanşlıymışsın dostum belkide yenilemene az bir vakit kaldığı için gerek görmediler benim başak sigorta ve bitmesine 10 ay var o yüzden 130 ytl zeyil farkı aldılar ama bazı arkadaşlarda duyuyorum 8 ay var bitmesine yada 10 ay 20-30 ytl fark alınıyor bu neye göre hesaplanıyor anlamış değilim
quote:
Orjinalden alıntı: wolfhonda
gerçekten şanşlıymışsın dostum belkide yenilemene az bir vakit kaldığı için gerek görmediler benim başak sigorta ve bitmesine 10 ay var o yüzden 130 ytl zeyil farkı aldılar ama bazı arkadaşlarda duyuyorum 8 ay var bitmesine yada 10 ay 20-30 ytl fark alınıyor bu neye göre hesaplanıyor anlamış değilim
Valla bana 2 aydan beri en fazla 15 lira veririsiniz diyorlardı.Ben kendimi şartlandırdım 15 lirayı vermeye ama onuda almadılar.Zannedersem eylülde kasko yenilemsinde 100-150 arası kaskoya eklerler gibi gerliyor banada
banada en fazla 50 ytl çıkar demişti acenta ama 130 çıkınca şok olmuştum dediğin gibi benide 50 ye şartlandırmışlardı
kitin faturasını ibraz ediyosunuz kasko şirketine, yada belge göstermeksizin beyana dayalı zeyil yaptırabiliyosunuz. bende nisanda yaptırdıgım kaskoma haziran da lpg yi eklettiğimde 117 ytl fark ödemiştim. ha bu arada şunu da belirteyim. kasko zeyil fiyatlarını sokak acentelarından almanızı önermem. ben direkt olarak bölge müdürlüğünü arayıp oraya basvurdum, sonrasında tali acentadan fiyat aldım ve arada 40 ytl fark vardı. kaskom da basak sigorta
saygı sevgi...
quote:
Orjinalden alıntı: wolfhonda
Ankara sigorta da %10 a yakın fark alıyorlar, 120 ytl fark ödedim acısı hala kalbimde
ARKADASLAR MAYIS 2007 DE FOCUS ARABAMA LPG TAKTIRDIM.KASKODA 14 MARTTA YENİLENMİŞTİ.LPG Yİ AKSESUAR OLARAK KASKOYA İŞLETTİM.EK OLARAK 60,00-YTL ÖDEDİM.KALAN SÜRE 10 AY.BENİM KASKO AXA OYAK.SİZ NEDEN FAZLA ÖDEDİNİZ ANLAMADIM.SAYGILAR.
İyi güzel de; sigorta şirketine hiç bildirmesek ne gibi olumsuzluklarla karşılaşırız ki?
quote:
Orjinalden alıntı: anterior1
İyi güzel de; sigorta şirketine hiç bildirmesek ne gibi olumsuzluklarla karşılaşırız ki?
siortanın amacı herhangi bir hasarda hasarı odemek,lpg yi bildirip bildirmemek sana baglı tabiki ancak herhangi bir kaza veya lpg yuzunden meydana gelen patlama,yanma gibi sorunlarda lpg yi ve olusturdugu hasarları kasko odemez ,yani 3 lira icin tum cebindekilerden olma
Herşey kitabını uygun olmalı, kaskoya işletmeniz gerekiyor, hem kaza anında lpg kitini de karşılıyor firma.
KASKOYA BİLDİRMESSEN ALLAH KORUSUN ARACIN YANARSA LPG DEN DİYE EKSPERTİZ RAPORU VERİRLER VE SON...........
Arkadaşlar aracınıza taktırdıgınız her parça için ayrıca zeyilmi yaptıracaksınız. Ozaman neden kasko yaptırıyorsunuz. aracını patlasada yansada aracınız kaskolu hiç gerek yok lpg için ayrıca para ödemenize. hiç bir tüp durup duruken patlamaz. eger patylayacak birşey olsa devlet buna izin vermez kimse lpg satamaz. aracınıza lpg den kaynaklanan bir motor arızası oldugunda ise zaten motor arızasını kasko ödemiyor. Peki neden lpg için fark ödüyorsunuz. aracınıza yakıt tasarruf cihazı taktırdınız diyelim zeyilmi yaptıracaksınız. yada aracınıza arka kaputa rüzgarlık taktırdınız zeyilmi yaptıracaksınız. ne alakası var. aracınız KASKOLU çalınsada patlasada yansada kasko öder. onu ödemez bunu ödemez şöyle olursa böyle olur ödemeyiz. niye kasko yaptırıp en az 1,200 ytl ödüyoruz degilmii.. saygılar. ben lpg zeyili yaptırmadım. 2004 focus ghai
ben de kaskoyaptırırken acenta arkadasa sordum böyle bişeye gerek olmadığını söyledi ha lpg yi ekletip sigorta bedelini yükseltebilirsin
kasko aracın birtek orijinal haline ödeme yapar sen tüp taktırtıp bildirmezsen neden ödesinki
quote:
Orjinalden alıntı: tusem
Arkadaşlar aracınıza taktırdıgınız her parça için ayrıca zeyilmi yaptıracaksınız. Ozaman neden kasko yaptırıyorsunuz. aracını patlasada yansada aracınız kaskolu hiç gerek yok lpg için ayrıca para ödemenize. hiç bir tüp durup duruken patlamaz. eger patylayacak birşey olsa devlet buna izin vermez kimse lpg satamaz. aracınıza lpg den kaynaklanan bir motor arızası oldugunda ise zaten motor arızasını kasko ödemiyor. Peki neden lpg için fark ödüyorsunuz. aracınıza yakıt tasarruf cihazı taktırdınız diyelim zeyilmi yaptıracaksınız. yada aracınıza arka kaputa rüzgarlık taktırdınız zeyilmi yaptıracaksınız. ne alakası var. aracınız KASKOLU çalınsada patlasada yansada kasko öder. onu ödemez bunu ödemez şöyle olursa böyle olur ödemeyiz. niye kasko yaptırıp en az 1,200 ytl ödüyoruz degilmii.. saygılar. ben lpg zeyili yaptırmadım. 2004 focus ghai
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme