Şimdi Ara

LPG konusunda bilgilerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ismim orhan 26 yaşındayım 2013 model j kasa 1.6 edition araca sahibim 6.000 Km de LPG taktırdım BRC ve şu an aracım 22.000 km de aracı sıfır aldım.
    2013 ten bu yana 22.000 km yol yaptım açıkcası LPG şart değildi aslında ama kafam rahat olsun diye taktırdım ucuz yol gitme fikri oldukça iyi diye

16.000 Km dir lpg var aracımda ve oldukça sakin aracı yıpratmadan kullanırım mümkün olduğunca araca kulak verir shift uyarısına uygun vites geçişleri sağlarım sırf bu subap meselesini mümkün olduğunca erteleyebilmek adına çok şükür şu zamana kadar hiç LPG den şikayetim olmadı ama bu subap meselesinin ne zaman oluşacağı bir muaamma olduğu için bir merakla ortalama benim gibi kullanan insanların kaç bin km de subap erimesi ile karşılaştığını merak ettim bu konuda net bilgiler almak amacı ile foruma üye oldum

40-80 bin km de subap sıkıntısı yaşayanları duydum gördüm ama performanslı kullanımdaydı bunlar peki ya sakin ve gaz pedalını okşayarak kullanıp 100.000 i aşan varmı merak içerisindeyim LPG konusunda bilgilerinize ihtiyacım var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.