Arkadaşlar lpg li bir aracım var. Lpg de ya da araçta herhangi bir sorun yok. Ailemi taşıdığım için biraz da titiz olduğumdan lpg sitemini kontrol ettirmek istiyorum. İlk defa lpg li aracım olduğundan dolayı daha önce lpg sistemine bakım işim olmadı. Sormak istediğim, sızdırmazlık testi yaptırıp bir de değişmesi gereken parça olup olmadığını bakmalarını söyleyeyim mi ? Nedir bu işin adabı ?
quote:
Orijinalden alıntı: halley yıldızı
Arkadaşlar lpg li bir aracım var. Lpg de ya da araçta herhangi bir sorun yok. Ailemi taşıdığım için biraz da titiz olduğumdan lpg sitemini kontrol ettirmek istiyorum. İlk defa lpg li aracım olduğundan dolayı daha önce lpg sistemine bakım işim olmadı. Sormak istediğim, sızdırmazlık testi yaptırıp bir de değişmesi gereken parça olup olmadığını bakmalarını söyleyeyim mi ? Nedir bu işin adabı ?
Ben aracimi her 10bin de bir goturuyorum ustaya o bakimi yapip kacagi var mi yok mu kontrol ediyor. Bence sizde ayni yolu izleyebilirsiniz usta gerekemleri size aktarir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: halley yıldızı
sızdırmazlık raporunu 2 yılda bir yenileyin. lpgli araçta sadece 10 binde filtrenizi değiştirin başka extra bişeye gerek yoktur.
teşekkürler arkadaşlar. sızdırmazlık testi yaptırıp bir de filtreyi değiştireceğim kısmetse.