Şimdi Ara

LPG Lİ FORD FOCUSCULAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ford focusu olupta lpg taktırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olalım. Kullandığınız Sıralı sistem LPG markasını , performans ve sorun açısından değerlendirelim. BRC , TARTARİNİ , ZAVOLİ , LAVATO , ATİKER vs ?

• İYİ GÜNLER 2002 FORD FOCUS GHİA ARACIMDA VOLTRAN MARKA SIRALI SİSTEM LPG KULLANMAKTAYIM.ŞU ANA KADAR HERHANGİ BİR YAKINMAM OLMADI.YALNIZCA ARABA GİDERKEN VEYA RÖLANTİDE ÇALIŞIRKEN BİR SİLKİNME YAPIYOR.SANKİ BÖYLE LPGNİN İÇERİSİNDE HAVA VARMIŞ GİBİ:) DEĞİŞİK YERLERDEN YAKIT ALMAMA RAĞMEN BU SORUN DEVAM ETTİ.ARTIK ARACI VOLTRAN MERKEZ SERVİSİNE GÖTÜRECEĞİM.ÜMRANİYE'YE.BENİM GÖRÜŞÜM SİSTEMİN MİKSERİNDE BİR SORUNDAN KAYNAKLANIYOR.TEŞEKKÜRLER.
  • Bu mesajınız bir yakınma oluyor sanırım aracınız da sıralı sistem olduğunuz yazmışsınız sıralı sistemler de mikser olmaz bilginize
    quote:

Orjinalden alıntı: kenan kaya

İYİ GÜNLER 2002 FORD FOCUS GHİA ARACIMDA VOLTRAN MARKA SIRALI SİSTEM LPG KULLANMAKTAYIM.ŞU ANA KADAR HERHANGİ BİR YAKINMAM OLMADI.YALNIZCA ARABA GİDERKEN VEYA RÖLANTİDE ÇALIŞIRKEN BİR SİLKİNME YAPIYOR.SANKİ BÖYLE LPGNİN İÇERİSİNDE HAVA VARMIŞ GİBİ:) DEĞİŞİK YERLERDEN YAKIT ALMAMA RAĞMEN BU SORUN DEVAM ETTİ.ARTIK ARACI VOLTRAN MERKEZ SERVİSİNE GÖTÜRECEĞİM.ÜMRANİYE'YE.BENİM GÖRÜŞÜM SİSTEMİN MİKSERİNDE BİR SORUNDAN KAYNAKLANIYOR.TEŞEKKÜRLER.
  • tELEFLEX
  • benim 2002 den beri 3. focusum 2002 focusum 180bınde satıp 2005 aldım onuda 140bınde satıp şimdide 2009 focusa tartarini taktırdım bakımları harıcı hiç servise sokmadım aracı çok şukur.GAZMAN. PAVEL. ustaya teşekürler
  • Tartariniyi nerde ve nekadara taktırdınız? Bildiğim kadarıyla Euro üzerinden takıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 LPG Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.