Şimdi Ara

LPG mi ? Dizel Mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
3.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lpg usta bir takmayla, performans kaybını engeller. Bence de mantıklı bir seçimdir Lpg. Ama nedense büyük araçlara pek yakıştırmıyorum.
  • Sigara icmeyen adam icin benzin luks degil bence forever 95 oktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

Lpg usta bir takmayla, performans kaybını engeller. Bence de mantıklı bir seçimdir Lpg. Ama nedense büyük araçlara pek yakıştırmıyorum.

Bu ne derece doğru bilmiyorum.

Mesela benim araca önceki sahibi 10k km önce taktırmış, Prins marka. Ne kadar kaliteli ve iyi ustalık olsa da, benzinde daha iyi tepkileri aracın. Fark 10-15% denilebilir.

Ama tabii bunun yanında 30 kuruş tüketim ve en ufak bir arıza ışığının yanmaması çok güzel bir olay. Umarım bu şekilde devam eder ama ben çoğunlukla az km yaptığımdan dolayı benzinde kullanıyorum.

Acaba LPG filtreleri değiştirsem fark eder mi bilemiyorum, 12k km olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

quote:

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

Lpg usta bir takmayla, performans kaybını engeller. Bence de mantıklı bir seçimdir Lpg. Ama nedense büyük araçlara pek yakıştırmıyorum.

Bu ne derece doğru bilmiyorum.

Mesela benim araca önceki sahibi 10k km önce taktırmış, Prins marka. Ne kadar kaliteli ve iyi ustalık olsa da, benzinde daha iyi tepkileri aracın. Fark 10-15% denilebilir.

Ama tabii bunun yanında 30 kuruş tüketim ve en ufak bir arıza ışığının yanmaması çok güzel bir olay. Umarım bu şekilde devam eder ama ben çoğunlukla az km yaptığımdan dolayı benzinde kullanıyorum.

Acaba LPG filtreleri değiştirsem fark eder mi bilemiyorum, 12k km olmuş.

Haklı olabilirsiniz, deneyim burada daha iyi konuşur. Bana bir arkadaşım (2012 insignia sahibi) lpg taktırmıştı. Hiç performans kaybı yaşamadım demişti ben onun yalancısıyım.

• Anlıyorum.

Az bir fark var tabii. Ama ekonomi ve sorunsuzluk olunca gayet güzel bir seçenek. Benim ilk LPG deneyimim oldu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Dizelle benzinli arasindaki fark 10bin tl nin ustunde oldugu surece lpg candir,kimse aglamasin
    O cekmiyor diyenleri de 1.6 corolla\lpg ve dizel corolla kapismasina beklerim,
    Focus astra dahil

Azizim, nerelerdeydiniz? Ben bu konuya yazalı neredeyse 20 gün oluyor
    Hocam, bu konuda yazmaktan bıktım. Kim neyi isterse, istediği paraya alsın...
  • Düşünüyorum da LPG olmasaydı heralde dizel araçların üzerine bir 10 bin lira daha fiyat eklerlerdi...

Tabi şahsi kanaatim dizelden yana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgtforce -- 23 Eylül 2013; 15:06:25 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.