Şimdi Ara

LPG MONTAJ YERİ AÇMAK VE BAYİLİK ALMA HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa beyler ben 23 yaşında üniversite otomotiv mevzunu biriym. istanbulda yaşıyorm. ve lpg montaj istasyonu açmak istiyorm brc olarak. çok yakın bi arkadaşmda var o da makine mühendisi mevzunu onunla bu konuyu konuştuk ve anlaştık. ben işçiliği yapıcam aradaşım ise mühendisliğini yapıcak. elimizde dükkanımızda var. şimdi böyle bi istasyon açmak için neler lazım istediğimiz şirketin bayiliğini alabilirmiyiz ? tahminen ne kadar bi sermaye gerekir ? bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• BRC türkiye distribütörünü ararsanız size bütün bilgileri verirler isim hakkı ne kadardır ne tür şartlarda bayiliğe geçeceksiniz teminat durumu nedir en iyi bu işin merkezine bir telefon ile sorularınıza cevap bulmuş olursunuz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

BRC türkiye distribütörünü ararsanız size bütün bilgileri verirler isim hakkı ne kadardır ne tür şartlarda bayiliğe geçeceksiniz teminat durumu nedir en iyi bu işin merkezine bir telefon ile sorularınıza cevap bulmuş olursunuz....

teşekkürler onu yapıcam zaten de bide sizin görüşlerinizi öğrenmek istemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIDS

sa beyler ben 23 yaşında üniversite otomotiv mevzunu biriym. istanbulda yaşıyorm. ve lpg montaj istasyonu açmak istiyorm brc olarak. çok yakın bi arkadaşmda var o da makine mühendisi mevzunu onunla bu konuyu konuştuk ve anlaştık. ben işçiliği yapıcam aradaşım ise mühendisliğini yapıcak. elimizde dükkanımızda var. şimdi böyle bi istasyon açmak için neler lazım istediğimiz şirketin bayiliğini alabilirmiyiz ? tahminen ne kadar bi sermaye gerekir ? ayrıca para kazanılan bir işmidir ? bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.