Şimdi Ara

LPG ruhsata işlenemedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 21 ay evvel aracıma LPG sistemi taktırdım. İŞlem sonrası; EK-1 formunu düzenlettim, sızdırmazlık raporunu aldım, araç muayenesini yaptırdım.
    Ama araya bazı aksilikler karıştı ve EK-1 formunu götürüp yeni ruhsat çıkartamadım. Şimdi ruhsata LPG işletmek istiyorum.

Tüm işlemleri ( sızdırmazlık, EK-1 formu, muayene .. ) tekrar sil baştan mı yaptırmalıyım , yoksa aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen yinede EK-1 formu geçerliliğini korurmu??

Bana söylenen EK-1 formu 1 ay süre içinde işletilmeli.

Sizlerden bu konuda yardım bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin_75 -- 24 Ocak 2011; 18:10:42 >

• Bildiğim kadarı ile, baştan fatura kestirip bu işlemleri baştan yapacaksınız, lpg dönüşümü yaptırdığınız yerden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezgin_75

Arkadaşlar selam.
    yaklaşık 21 ay evvel aracıma LPG sistemi taktırdım. İŞlem sonrası; EK-1 formunu düzenlettim, sızdırmazlık raporunu aldım, araç muayenesini yaptırdım.
    Ama araya bazı aksilikler karıştı ve EK-1 formunu götürüp yeni ruhsat çıkartamadım. Şimdi ruhsata LPG işletmek istiyorum.

Tüm işlemleri ( sızdırmazlık, EK-1 formu, muayene .. ) tekrar sil baştan mı yaptırmalıyım , yoksa aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen yinede EK-1 formu geçerliliğini korurmu??

Bana söylenen EK-1 formu 1 ay süre içinde işletilmeli.

Sizlerden bu konuda yardım bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

yeniden fatura alma fikri doğru değil.
    Fazladan KDV ödemekle eşdeğerdir !

Sizin yapacağınız tek şey aynı evraklarla gidip işlemlere başlamaktır.
    Tek suçunuz gecikme cezası olarak ''usulsüzlük'' 50 tl cıvarında ceza ödemenizdir.
    Bu yeni fatura almaktn daha ucuza malolur.
    ----------
    Pardon 21 ay deyince tankınızın süresi 2009 oluyor zannımca
    Tankınızın ve tüm projenizin tekrar değişmesi gerekir ve çıkan maliyeti kabullenmek zorundasınız üzgünüm :((

• Faruk Bey selamlar.

Tankın süresi olarak neyi ifade ettiğinizi anlayamadım. Bu konuda daha setaylı bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezgin_75

Faruk Bey selamlar.

Tankın süresi olarak neyi ifade ettiğinizi anlayamadım. Bu konuda daha setaylı bilgi verebilir misiniz?

Şuan 2011 yılındayız,
    Yeni ruhsata işlenecek araçlarda en fazla 2010 tarihli tanka proje hazırlanabilir,
    Tankınız 2009 model ise 27 gün gecikme yüzünden tankınız komple değişmek zorundadır.
    Tankınızın üzerinde tarihi yazar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BRC lpg anahtarı değişimi?
    14 yıl önce açıldı
    Lpg dönüşümü
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.