5ay önce lpg taktırdım araçıma fakat daha ruhsatta iştemedim, işletmek istedigimde nasıl işleticem ve ne gibi sorunlar beni bekliyor ruhsat degişiyomu sanırım başka neler yapmak gerekıyo?
Çok kötü bişey yapmışsın abicim. senin kkomple yeni bir lpg taktırman lazım...
konuyu lpg dönüşüm bölümüne açarsan daha iyi olur istediğin cevapları daha doğru olarak alabilirsin arkadaşım.
quote:
Orjinalden alıntı: Bekir__
Çok kötü bişey yapmışsın abicim. senin kkomple yeni bir lpg taktırman lazım...
allah allah niyeki????
lpg takılınca 1 ay içinde işletmen gerekiyor. Yanlış mı biliyorum yoksam ?
quote:
Orjinalden alıntı: Bekir__
lpg takılınca 1 ay içinde işletmen gerekiyor. Yanlış mı biliyorum yoksam ?
peki fatura falanmı istiyorlar nasıl anlıyolar. lpgyle pek alakam yok gerçide merak ettim işte
evet, lpg takılırken, takdırdığın yerden fatura proje falan alıyorsun, ve 1 ay içinde işletmen gerekiyor ruhsata.
hadi yaa ilginç ama iyi bir uygulama sızdırmazlık raporu neyimde lazım sanırım en azından öyle kendiliğinden tutuşan taksileri falan engeller belki.
Arkadaşım herşeyden evvel LPG kiti taktırdığın yer ile görüşüp güncel fatura proje alıp alamayacağını sor.Zaten bunu alamassan elindeki 5 aylık fatura ile yada belgesiz bunu legal yollardan işletemezsin.Çünkü araç üzerinde yapılan teknik değişikliklerin 30 gün içerisinde işletilmesi gerek. Güncel fatura alabilirsen yapman gereken ilk iş aracınla Makine mühendisleri odasının istasyonarına gidip sızdırmazlık raporu almak.Sonra o raporla aracı muayene istasyonuna götürüyorsun(Vize).Muayenesini yaptırdıktan sonra ,aracın bağlı bulunduğu trafik şubeye gidip ruhsat değiştirerek LPG yi işletiyorsun.Özetle budur.z
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme