uzun zamandır sahibinden.comu takip ediyorum ve lpgli bir araç satın almak istiorum.Ancak kafamı kurcalayan soruna sizde dikkat etmissinizdir.
Verilen ilanlarda aynen su ifadeler geciyor 'aracımda sıralı sistem lpg war.1hafta once taktırdım 22 ay garantisi war' bu süre 1 hafta ile 2 ay arası degisior.E madem satıcaktın ndn 1.500ytl masraf yaptın.? bu sorunlar yuzunden lpgden iyice sogudum.siz neler düşünüosunuz bu konu hakkında??
quote:
Orjinalden alıntı: reginax
uzun zamandır sahibinden.comu takip ediyorum ve lpgli bir araç satın almak istiorum.Ancak kafamı kurcalayan soruna sizde dikkat etmissinizdir.
Verilen ilanlarda aynen su ifadeler geciyor 'aracımda sıralı sistem lpg war.1hafta once taktırdım 22 ay garantisi war' bu süre 1 hafta ile 2 ay arası degisior.E madem satıcaktın ndn 1.500ytl masraf yaptın.? bu sorunlar yuzunden lpgden iyice sogudum.siz neler düşünüosunuz bu konu hakkında??
bu durumu iyi yön ve kötü yön olarak ikiye bölersek siz kötü yönden bakmış oluyorsunuz lpg'ye.
birde diğer yönden bakın bakalım.
quote:
Orjinalden alıntı: yaman53
quote:
Orjinalden alıntı: reginax
bu durumu iyi yön ve kötü yön olarak ikiye bölersek siz kötü yönden bakmış oluyorsunuz lpg'ye.
birde diğer yönden bakın bakalım.
demek istedigimi ifade edemedim sanirim..madem satıcaktın niye lpg taktırıosun 1 hafta once yada 1 ay once..benim burdan anladıgım hayal kırıklıgına ugrayıp satmak
Sıralı LPG takılmış araçlar daha çabuk satılıyor arkadaşlar. Galericiler devamlı müşterilerimiz bu ara, Satamadıkları araçları getirip gaz taktırıyorlar ve daha çabuk satıldığını söylüyorlar
Bu kadar basit
bende şahsım adına kendi fikrimi söylüyorum.
bugün bir araç alacak olsam lpg dönüşümü yapılmış araç tercih ederim yeni takılmış veya eski takılmış hiç farketmez.
gerekiyosa dönüşüm miktarını veririm neden vermiyeyim sebenine gelince şudur ;
dönüşümü yapılıp binilen bir araç lpg sorunları olacak ise arındırılmış ruhsata işlenmiş lpg adına herbişeyi hazır hale getirilmiş kullanıma hazır bir araç.
neden lpg dönüşümü yapılmamış bir araç tercih edeyimki.
arkadaşımız burada demişki neden 1 hafta veya 1 ay önce lpg dönüşümü yapılmış araçlar satışta.
satışları daha kolay oluyor,beklenmeyen maddi sıkıntıdan dolayı satışa çıkmış olabilir,araç satılırken dönüşüm masrafı üzerine konuyor yani masraf yaptıran adamın cebinden cıkmıyor.
bu durumun altında olumsuzluk aramak bence mantıklı değil.
Bu olay bence şuna benziyor garantisi bitmemiş aracı satarken nasıl belirtiyorlarsa garantinin ne zaman biteceğini lpg sistemi için de ayni şey tabi alıcıya göre değişir ama daha kolay satılma durumu da var tabi. Not:Bence nasıl lpg taktıracağımız da hangi marka iyi diye araştırma yapıyorsak lpg li araç alırken de üzerindeki lpg sisteminin markasına dikkat etmek gerek adam taktırmıştır dandik bir marka başına bela olmuştur arabayı sırf bu yüzden de satıyor olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: talfar
Bu olay bence şuna benziyor garantisi bitmemiş aracı satarken nasıl belirtiyorlarsa garantinin ne zaman biteceğini lpg sistemi için de ayni şey tabi alıcıya göre değişir ama daha kolay satılma durumu da var tabi. Not:Bence nasıl lpg taktıracağımız da hangi marka iyi diye araştırma yapıyorsak lpg li araç alırken de üzerindeki lpg sisteminin markasına dikkat etmek gerek adam taktırmıştır dandik bir marka başına bela olmuştur arabayı sırf bu yüzden de satıyor olabilir.
tamamen böle dusunuorum bende.ama dediklerinizede katılmıor deilim.brc sayfasini komple okudum cok da hosuma gitti.ama hala korkuorum ustaların iyi takmamıs olablicegi konusunda
O zaman korkularınız yenmek için lpg dönüşümü yapılmamış bir araç tercih edeceksiniz.
ardında doğru tecrübe sahibi ustayı bulup dönüşüm yaptıracaksınız..
unutmayın doğru ustalar fason markalarla calışmazlar. aracınız için yanlış uygulamalar yapmazlar..
sistemin ve aracınızın en rahat şekilde calışmasını sağlayabilirler.
valla bende de 307 var.. değiştirip bagajı geniş bi sedan alıp lpg taktırmayı düşünüyordum...en az aynı özellikteki bir araç için 10-15 bin ytl daha vermek istemedim..gittim atiker taktırdım.daha 48binde..100bini görürüm diye düşünüyorum...binecem artık uzun yıllarca...
valla bende de 307 var.. değiştirip bagajı geniş bi sedan alıp lpg taktırmayı düşünüyordum...en az aynı özellikteki bir araç için 10-15 bin ytl daha vermek istemedim..gittim atiker taktırdım.daha 48binde..100bini görürüm diye düşünüyorum...binecem artık uzun yıllarca...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme