Bildirim
Lpg taktıran arkadaşlar var mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benim de 98 civic vardı cok yakıyodu bende lpg taktırdım cok hos oldu ve performansı gayet iyi idi bence taktır
randıman veriyo yani -
Ben varım.
2005'e taktırdım.
2000'e de olur o zaman dimi?
selamlar. -
peki taktırdınmı lpg -
yo taktırmadım ama sanırım taktıracağım.havalar soğuyunca daha fazla yakmaya başladı.Sıralı sisteme şu an para çıkartamam, herhalde diğer sistem taktırıcam araştırıyorum. BRC ya da Lovato sizce nasıl? -
benim bildigim brc marka tup kaliteliydi -
quote:
Orjinalden alıntı: civic 1.6 ies
yo taktırmadım ama sanırım taktıracağım.havalar soğuyunca daha fazla yakmaya başladı.Sıralı sisteme şu an para çıkartamam, herhalde diğer sistem taktırıcam araştırıyorum. BRC ya da Lovato sizce nasıl?
Sakın ama sakın eski sistem lpg takma, arabana yazık edersin. Forumu bir araştır enjeksiyonlu aracına eski sistem takanlar, manifoltları patlayınca çok üzülmüşlerdi.
Ayrıca başka bir sorun olursa aşağıdaki linkden devam et, hem orda lpg'li civicler hakkında tecrübeler var, hemde daha çabuk yanıt alırsın. ( Bende yardımcı olurum soracağın bişey olursa.)
http://forum.donanimhaber.com/m_7898630/tm.htm
Selamlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X