Şimdi Ara

Lpg taktıran arkadaşlar var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model 58.000 km servis bakımlı 1.6 ies'im var.şehir içi yaklaşık 10 lt yakıyo.Araca kıyamadığımdan lpg taktırmadım ancak yine de bu konuda arkadaşların düşüncelerini almak istiyorum.Bu arada ayda ortalama 700 km yol yapıyorum.herkese saygılar...

• benim de 98 civic vardı cok yakıyodu bende lpg taktırdım cok hos oldu ve performansı gayet iyi idi bence taktır
    randıman veriyo yani
  • Ben varım.

2005'e taktırdım.

2000'e de olur o zaman dimi?

selamlar.
  • peki taktırdınmı lpg
  • yo taktırmadım ama sanırım taktıracağım.havalar soğuyunca daha fazla yakmaya başladı.Sıralı sisteme şu an para çıkartamam, herhalde diğer sistem taktırıcam araştırıyorum. BRC ya da Lovato sizce nasıl?
  • benim bildigim brc marka tup kaliteliydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: civic 1.6 ies

yo taktırmadım ama sanırım taktıracağım.havalar soğuyunca daha fazla yakmaya başladı.Sıralı sisteme şu an para çıkartamam, herhalde diğer sistem taktırıcam araştırıyorum. BRC ya da Lovato sizce nasıl?

Sakın ama sakın eski sistem lpg takma, arabana yazık edersin. Forumu bir araştır enjeksiyonlu aracına eski sistem takanlar, manifoltları patlayınca çok üzülmüşlerdi.

Ayrıca başka bir sorun olursa aşağıdaki linkden devam et, hem orda lpg'li civicler hakkında tecrübeler var, hemde daha çabuk yanıt alırsın. ( Bende yardımcı olurum soracağın bişey olursa.)

http://forum.donanimhaber.com/m_7898630/tm.htm

Selamlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorlu panjur kullanan var mı ?
    16 yıl önce açıldı
    Lpg uzmanlarına sorularım var!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.