S.a sevgili arkadaşlar. Lpg taktırsammı taktırmasammı derken 2 gün önce aracıma brc marka lpg taktırdım. bugün trabzondan depoyu fulledikten sonra kilometreyi sıfırlayıp samsuna doğru yola çıktım. Samsun girişinde tam 300'üncü km'deki po istasyonuna çekip depoyu tekrar fulledim. sonuç: 300 kilometrede net 18 litre lpg tüketmişim (litresi 2,46) bu da 6lt/100km lpg tüketimi demek. Yani kilometrede 14,7 kuruş olağanüstü bi rakam. Saygılar.
As hocam
Verdiğiniz değerler güzel. Gittiğiniz yol çok daha güzel (köken olarak trabzonlu olup samsun nüfusuna kayıtlıyım.). O yüzden her ikisi için de tebrik ederim nedensiz
istanbul içi sabah 7 8 akşam 6 7 kopru trafiginde kullanılınca lpg bile olsa 10 litreden aşağı dusmuyor bendeki degerler
not: ve benzinli araç kullanıyorum lpg olsa bile 25 kuruş tan az yakmıyor kullandığım yollarda
4 senedir babamla ortak lpg'li astra g kullanıyoruz.
Aklında soru işareti olanlar için söylüyorum, LPG CANDIR
Ayrıca değerleriniz de çok güzel maşaallah
babamı ikna etsem bende megane coupe'me lpg taktıracağım , adamın inadı inat tehlikeli olduğunu düşünüyor , arabada sigara içildiği için
Hakkaten bedava, 10 km gitsen 1.5 tl
1000 km 147 tl yapar bedava ben 1000 km yi 100 litre benzinle anca yapıyorum 450 tl yapar 3 kat ucuza gelmiş lpg ile
Bende yazın BRC taktırdım araba alıştı artık sevdi LPG'yi. Gaz biteceğine dair ışık yanıp sönmeye başladığında 60 km daha gidiyorum iyi oluyo :D Arabayı zorlamadan kullanırım şehir içi 70 i geçmem şehir dışı 100 ü geçmem. Bende 20 kuruşa kadar indim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme