Şimdi Ara

LPG yi söktürmeyi düşünüyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bunlar sonunda zart zurt patlıyor demek dogru değil, evet LPG tanklarinin kalitesi oldukca artti ilk çıktığından bu yana ama orijinal depoya da laf etmek biraz mantıksız kalıyor.

Benim yazdıklarıma cevap vermeden okumani tavsiye ederim. Okumak iyidir, cevap vermeden evvel !

Milliyet hurriyet mynet buralardan mi teknik konu okuyorsunuz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 21 Mayıs 2020; 13:22:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Kaliteli bir Emniyet valfi bozulduğunda sistem durur.

Adi üzerinde emniyet

• Gidip söktür, bizi niye ikna etmeye çalışıyorsun burada. Sen lpgyi söktürsem mi diye sormuyorsun ki; lpg söktüreceğim, bu fikrimi destekleyin diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 21 Mayıs 2020; 13:47:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

arkadaş tüp kullandığını gizlersen avm'ye de girersin, feribota da binersin, sonra hepimizin canını tehlikeye atarsın. simit depo yer kaplamaz tamam, stepneyi ne yapacaksın? arıza çıkarıyor, durmadan ayar gerektirir, araba tekler, çalışmaz vs.. vs.. tüpçülerden şikayet etmeyen yok.

Alıntıları Göster
    Ya feribotlara aliyorlar diyorum, gecen sene gokceadaya gittim, saklama filan yok yazdiklarimdan nasil bunu cikardin anlamadim.

Iskelede soyledim lpg arac serbestmi diye serbest dediler.

Avmlerede havalandirma tertibati kurulacaktı bu kovid olmasaydi bakan aciklama yapmisti.

Ne kadar abartıyorsunuz su an trafikteki en yaygin arac lpg sizin dediginiz gibi olaydi günde 10-15 tane arabanin havaya ucmasi lazımdı.

Hepsi sehir efsanesi

Ve lpgnin ilk ciktigindaki is bilmez deneme yanılma yontemiyle montaj yapan beceriksiz ustalarin sebebiyet verdigi olaylar yuzunden onyargi olusmasi.

Su meshur lpg kokusu mesela, yok kardesim benim arabada yok, yeni nesil lpg kiti olan hicbir arabada da olmaz

O kokanlar iste yukarda saydigim. Emekleme doneminde takilanlar.

Ayar meselesine gelince oda sehir. Efsanesi benim aracima ilk ve tek ayar ağustos 2018 de yapildi mesela. O kisin git ayarlat, yaz oldu git ayarlat tarihe karisali yillar oluyor.

Agustos 2018den beri de bir sorun yasamadim. 35bin km oldu.

Kulaktan dolma laflarla bilmediginiz şeyler hakkinda atip tutmayin lütfen

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 21 Mayıs 2020; 14:16:48 >

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Garaji olan Kapalı ve Hızlı Feribotlara alınmıyor.

• Bahane değil çözüm arayın bu ülkede lpg siz araç zulüm. Lpg meter alın aracınıza kalan yakıtla kaç km gıdıyorsunuz vs herşeyi gösteriyor
    ACAR TECHNOLOGYyoutube
    LPGmeter II ( Dijital renkli LPG depo Göstergesi )
    https://www.youtube.com/watch?v=9JwtUyEHAz8

• Beğenmiyorsan söktür gitsin, dert etmek gereksiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla anlamadım gitti bir kaç gündür. lpg şöyle lpg böyle.memnun değilsen söktür gitsin
  • Bence,”evet haksızsın”

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Kaliteli bir Emniyet valfi bozulduğunda sistem durur.

Adi üzerinde emniyet
    Off arkadaş nasıl bu kadar kendinden emin ve net sabit %100 emin konuşuyorsunuz vallahi bıktım bu forumda ki bu mantaliteye sahip insanlara laf yetiştirmekten bu kadar sabit fikirli olmayın arkadaş al izle bakalım duruyormuymuş sistem durmuyormuymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Gidip söktür, bizi niye ikna etmeye çalışıyorsun burada. Sen lpgyi söktürsem mi diye sormuyorsun ki; lpg söktüreceğim, bu fikrimi destekleyin diyorsun.
    yoo kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum bence sen okuduğunu anlayamamışsın, ben sadece lpgyi söktüreceğim dedim ve lpgnin yaşattığı sıkıntıları yazıp bu konuda haksız mıyım diye sordum.Karşı çıkanlar oldu, lpg iyidir diyenler oldu.Bende sadece uygun bir dilde böyle böyle sıkıntıları var diye hatırlattım.Kimseyide ikna etmeye çalışmıyorum.Anlaşılan size öyle gelmiş.Rahatsız olduysanız konuyu terk edebilirsiniz kimseye zorla yazdırtmıyoruz burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Ya feribotlara aliyorlar diyorum, gecen sene gokceadaya gittim, saklama filan yok yazdiklarimdan nasil bunu cikardin anlamadim.

Iskelede soyledim lpg arac serbestmi diye serbest dediler.

Avmlerede havalandirma tertibati kurulacaktı bu kovid olmasaydi bakan aciklama yapmisti.

Ne kadar abartıyorsunuz su an trafikteki en yaygin arac lpg sizin dediginiz gibi olaydi günde 10-15 tane arabanin havaya ucmasi lazımdı.

Hepsi sehir efsanesi

Ve lpgnin ilk ciktigindaki is bilmez deneme yanılma yontemiyle montaj yapan beceriksiz ustalarin sebebiyet verdigi olaylar yuzunden onyargi olusmasi.

Su meshur lpg kokusu mesela, yok kardesim benim arabada yok, yeni nesil lpg kiti olan hicbir arabada da olmaz

O kokanlar iste yukarda saydigim. Emekleme doneminde takilanlar.

Ayar meselesine gelince oda sehir. Efsanesi benim aracima ilk ve tek ayar ağustos 2018 de yapildi mesela. O kisin git ayarlat, yaz oldu git ayarlat tarihe karisali yillar oluyor.

Agustos 2018den beri de bir sorun yasamadim. 35bin km oldu.

Kulaktan dolma laflarla bilmediginiz şeyler hakkinda atip tutmayin lütfen

Hayirli gunler

Alıntıları Göster
    sen tanırsın eski colt'culardan vedat, lancer var onda 2011'den beri. 2012'den beri prins lpg takılı arabasında. her türlü otoparka, feribota girdik çıktık bir kere bile geri çevirmediler adamı

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Gaz kokusu olsa olsa karbüratörlü araçlarda olur. Son 15 hatta 20 yılda üretilen araçlarda gaz kokusu olma ihtimali çok zayıf. Kokacak yer yok. Ancak manifolttan kaçıracak(o da ses yapar) yada egzozdan kokacak.
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Önce oku, kaliteli emniyet valfI yazıyor orada. Sen bana fazla dolum valfini gösteriyorsun. OPD denilen valf bir emniyet elemanı değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 21 Mayıs 2020; 21:57:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teteni

Gaz kokusu olsa olsa karbüratörlü araçlarda olur. Son 15 hatta 20 yılda üretilen araçlarda gaz kokusu olma ihtimali çok zayıf. Kokacak yer yok. Ancak manifolttan kaçıracak(o da ses yapar) yada egzozdan kokacak.
    Benim arabada geçen sene yapıyordu koku aracın içine doluyordu fakat tamiri yapıldı düzeltildi ancak yinede tedirgin etmeye yetti.

• Lpg söktürmesi de 1000 tl civarı hocam. Bilginiz olsun. Muayeneye yakın zamanda yaptırın.
  • 10 sene lpg li araçlara bindim şuan ki arabam lpg ye uyumlu olmadığı için benzinle biniyorum. Lpg ye uyumlu olsa düşünmeden taktırırım. Bu süreçte lpg ile alakalı bir sorun yaşamadım

• Dur sokme lpg şöyle iyi böyle iyi demeyi düşünmüyorum. Düşündüğüm zaten kafaı koymuşsun sökmeyi bize ne
  • .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.