Şimdi Ara

Lpgli araçlar kapalı otoparklara girecek mi dedi birisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun milliyette okudugum habere göre.. Lpg li araçlarda artık otoparklara girebilecekmiş..

• Otoparkada mı girmiyağhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açacağına haberin içeriğini okusaydın ya, resimlere bakarak gazete okumayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnrk

Bugun milliyette okudugum habere göre.. Lpg li araçlarda artık otoparklara girebilecekmiş..

lpg li araçların girebilmesi için bir kısmı açık otopark olması lazım yani avm ler bu şartları sağlayacak öyle girecek.bunlar benzer haberler yıllardır
  • zaten giriyorum ben kapalı otoparka bugün panora alışveriş merkezine gittim açık otoparkını kiraya vermişler herkesten haraç alır gibi 5 tl alıyolardı lpgli aracımla kapalı otoparka girdim mis gibi gezdim çıktım benzinli arabasıyla dışarı parkedip 5tl veren zihniyete ise laf bulamıyorum iş 5tlde değil nasıl bir düzen bu artık avmde açık otoparklar kiraya verilir oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashuva

zaten giriyorum ben kapalı otoparka bugün panora alışveriş merkezine gittim açık otoparkını kiraya vermişler herkesten haraç alır gibi 5 tl alıyolardı lpgli aracımla kapalı otoparka girdim mis gibi gezdim çıktım benzinli arabasıyla dışarı parkedip 5tl veren zihniyete ise laf bulamıyorum iş 5tlde değil nasıl bir düzen bu artık avmde açık otoparklar kiraya verilir oldu

5 liranın üstüne bahşiş veren bile vardır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnrk

quote:

zaten giriyorum ben kapalı otoparka bugün panora alışveriş merkezine gittim açık otoparkını kiraya vermişler herkesten haraç alır gibi 5 tl alıyolardı lpgli aracımla kapalı otoparka girdim mis gibi gezdim çıktım benzinli arabasıyla dışarı parkedip 5tl veren zihniyete ise laf bulamıyorum iş 5tlde değil nasıl bir düzen bu artık avmde açık otoparklar kiraya verilir oldu

5 liranın üstüne bahşiş veren bile vardır :)

aynen hocam o kadar doğru söyledin ki valla:):)
  • LPGli araçların kapalı otoparklara girebilmesi için kapalı otoparklara havalandırma sistemi zorunluluğu gelecekti bir ara. Öyle haberler vardı. Seçimde yaklaştı malum, daha çok görürüz böyle haberleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Otoparkada mı girmiyağhh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Lüks arabasını herkese göstermek isteyenler oraya park ediyor o Yüzden para veriyorlar ...

• Zaten giriyorlar
  • Resmiyet kazandı değişen bir şey yok devam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.