Şimdi Ara

LPGLİ OTOMOBİL Mİ DİZEL OTOMOBİL Mİ MANTIKLI ZAMDAN SONRA ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
4.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AtesHırsızı

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Bana ne totalden tp den? Shell de Opet de var mı? A cahil senden ondan bahset. Bilmem ne yoluymuş ta! Hadi naş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 2 Ekim 2021; 14:17:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel devri bitiyor hala dizel öneriyorlar hanginiz bayiye gidip dizel soruyorsunuz Allah aşkına? Ben de turbo benzin tavsiye ediyorum artık çevreme

• ucuz mazot ankarada 6.50 civarlarında. lpg ile kıyaslanmaz bile. yüksek tork ve düşük yakıt tüketimi

• Herkesin mantığı kendi cebindeki paraya göre,kendi zevkine göre değişir

Ben dizel araç almam, binmem
    Benzinli alıp LPG kiti de taktırmam

Tertemiz benzini doldurur geçerim
    Şehiriçi 8.8 yakıyor ama yapacak bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4020D9D24 -- 2 Ekim 2021; 14:43:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitewolf101

Dizel devri bitiyor hala dizel öneriyorlar hanginiz bayiye gidip dizel soruyorsunuz Allah aşkına? Ben de turbo benzin tavsiye ediyorum artık çevreme

Bittiği falan yok...

• Funnerman33 F kullanıcısına yanıt
    Aynen ezberlemisler papağan gibi. 5 yıl önceki mesajlarda bile aynı muhabbet

• dizel her zaman mantiklidir benzinle lpgyle ugrasilmaz guc ayaginin altinda ekonomik yeni model ikinci el icin konusuyorum

• Sizi bilmem ama yakıt masrafı özellikle mutfak, giyim ve elektronik alışveriş giderlerim içerisinde adeta eridi bitti yok oldu. Eskiden depoyu iki kere fullesem kredi kartımda hemen belki oluyorsu etkisi.

Bu ay kredi kartı giderim 7800tl. İnanın lüks birsey yok, taksit de yok. Market, giyim, yeme içme ve alışveriş. Bu durumda LPG veya mazotla yapılan ekonomi gözüme görünmüyor bile.

Evden çıktığın anda aracın 50kurus da yaksa 20 kuruş da yaksan durduğun ilk yerde onun acısını çok pis çıkartacaklar zaten.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Aynen. evde 2 tane benzinli araç var, yakıt parası artık kk harcamalarında belli bile olmuyor neredeyse…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel kullanıcısı olarak dizelcilere çok da sevinmeyin derim. Zira hevesinizi kursağınızda bırakmak için canla başla çalışan akepe var.

Benzin ve dizele zammın da eli kulağındadır.

• Dizel 👍🏻

• https://forum.donanimhaber.com/lpg-nin-bitisi--150693202

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Hocam baz alınınan 6.22 LPG satış fiyatınız sanırım. Bu durumda kesinlikle LPG binilmez lakin ben Kütahya da yaşıyorum ve izmir manisa seyahatim ailevi olarak fazla ve gayet kaliteli istasyonlardan şuan son zam dahil 5.12-5.50 arası yakıt alabiliyorum. Bu durum da 5.12*9 46 Kr yapıyor.
    Benzinde ise indirim imkanı çok pompada %4-5 coğu firma bireysel anlaşama ile veriyor. 7.56-7.60 a de benzin alıyoruz. 57 kr yapıyor. Yani şuan 10-11 kr için LPG dönüşümü yapılmaz mevcutlar ise 100 km 10 lira kazanır daha başka bir şey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Dizel kullanıcısı olarak dizelcilere çok da sevinmeyin derim. Zira hevesinizi kursağınızda bırakmak için canla başla çalışan akepe var.

Benzin ve dizele zammın da eli kulağındadır.

Dizele çok zam yapamazlar. Zira nakliyat gibi gıda ürün fiyatlarını doğrudan artırıp enflasyonu artiracagindan dizel her daim düşük kalacaktır.

• Dizel alın sonra da "dpf tıkandı param yok ne yapayım" diye konu açın...LPGLİ OTOMOBİL Mİ DİZEL OTOMOBİL Mİ MANTIKLI ZAMDAN SONRA ?? 

• quote:

Orijinalden alıntı: zed

Dizel alın sonra da "dpf tıkandı param yok ne yapayım" diye konu açın... 

aslında dpf olmayan euro 4 dizeller şuan mantıklı olabilir

• Arkadaşlar hep yazıyorum ama Suzuki nin turbosuz hibrit olmayan 1.2 90 beygir motoru gerçekten çok tasarruflu İstanbul'da deli gibi trafikte ortalamam 5.8 6 lt arası geziyor,belki vitesinde alakası vardır sonuçta cvt hep en tasarruflu halde tutuyor deviri ama silindir başı çift enjektör olduğu için yakıtı daha fazla vaporize ediyor belki bununda etkisi vardır.

LPGLİ OTOMOBİL Mİ DİZEL OTOMOBİL Mİ MANTIKLI ZAMDAN SONRA ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Arkadaşlar hep yazıyorum ama Suzuki nin turbosuz hibrit olmayan 1.2 90 beygir motoru gerçekten çok tasarruflu İstanbul'da deli gibi trafikte ortalamam 5.8 6 lt arası geziyor,belki vitesinde alakası vardır sonuçta cvt hep en tasarruflu halde tutuyor deviri ama silindir başı çift enjektör olduğu için yakıtı daha fazla vaporize ediyor belki bununda etkisi vardır.

Aracın 0-100 km hızlanma süresi kaç?

• Ben de 10 yıldır lpg kullanıcısı olarak LPG yi kapattım. Ufak hesaplar yapmak yanlış, fark yine 2 kat olursa lpg ye geçerim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.