Daha önce bu bilgisayarı kullandıysanız nasıl çalışıyor?Ağır oyunları oynarken kasma, ısınma, ses çıkarması vs gibi problem yaşayan var mı? Sizce fiyatı nasıl?
Şimdiden Teşekkürler :)
Hiç kullanan yok mu ya? :(
Bende bugün aldım vatan bilgisayardan şimdilik iyi gidiyor daha oyun vs. denemedim ama.Tek sorun sesi biraz az çıkıyor onu da ekolayzer dan canlı ses özelliğini seçerek hallettim.Bilgisayar genel olarak iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: İmplementor
Kardeşim stoklar bitti ama yine de soruna cevap vereyim. Öncelikle Bellek ve İşlemci hızı oldukça iyi. Virüs olamadığı sürece bilgisayarın donması/kasması/takılması söz konusu bile değil. Fakat nedendir bilinmez Packard Bell'in kendi sitesinde yayınladığı sürücüler ya donanıma uymuyor ya da güncel olmayan sürücüler veriliyor. Sürücüleri sağdan soldan toplaman, sürücü güncelleştirici programlarla güncelleştirmen lazım.
Ses kalitesi olarak fazla bir şey bekleme. Sadece sesi çıkıyor desem yeridir. Ekran kartı olarak daha ağır bir oyunda denemedim fakat emin ol istediğin her oyunu oynarsın. Ama kimisini Düşük kimini Çok Yüksek ayarlarda. 17.3" olması şarjı çok harcıyor ama oyun oynarken çok güzel oluyor. Fazla ağır değil, 3 kilogram civarında. Yarı portatif diyebiliriz. i5 işlemci de eklenince şarjsız oyun oynamak tarih oluyor. Tabiri caizse bildiğin pili sömürüyorlar. Fakat Masaüstü kullanım için ideal diyebilirim. Vatan Bilgisayar'da Packard Bell'lerin fan sesi oldukça yüksek geldi fakat şu anlık bende hiç bir ses yok gibi. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki normal kullanımda neredeyle laptop ısınmıyor. Normal kullanımda 45 C yi geçemedim.
Karar senin. İlk başta sürücülerle uğraşırsın ama daha sonra derin bir oh çekip İnternet'ten hiç olmadığı kadar keyif alırsın. Eğer bu bilgisayarı almayı düşünürsen sürücü konusunda yardımcı olabiilrim.
Konuyu biraz hortlatmak gibi olacak ama Bilgisayarıma ilk önce PB Recovery Management üzeriden fabrika ayarlarına getirdim. Güzel güzel 7670M'im çalışıyordu. Driverlar tabiki tamamen yüklüydü. Ama Home Basic olunca bende W7 Ultimate yükledim. 7670M Aygıt Yöneticisinde Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı olarak gösteriyor ve yanında bir ünlem var. Açıklaması "Bu aygıt başlatılamadı. Kod 10.". AMD'nin sitesinden falan sürücüler indirdim olmadı. Ne yapabilirim anlatabilir misin? Not: Tabi sıfır format atınca Recovery Management de gitti. Eğer illa Home Basic'te kalmam gerekiyorsa ekran kartı için, nereden bulabilirim bu Recovery Management'i? :(
bende var 6111tk win 8 attım bir türlü bluetoothu ayarlıyamadım daha doğrusu yüklendi ama çalıştıramadım nedense bluetooth sutie yi .. recovery dosyasını (orijinal) birisi paylaşabilir mi ? bu arada 611 tk iyi bir leptop tam oyun leptopu birde iyi bir soğutucu on numara oluyor :D