Şimdi Ara

LTE ve Baş Ağrısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LTE teknolojisini kullanmaya basladigimizdan beri basimda bi agri var. Az once bu durumdan mi diye LTE'yi kapattim. Sanki bas agrim gecti. Herhangi bi alakasi olabilir mi yada bunu yasayan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi mantıklı birşey yazın dişimi kıracam
  • Benimde bir kırgınlığım vardı. Bir boğaz ağrısı falan. 3G'yi kapatınca geçti gibi oldu. O yüzden baş ağrınızı LTE etkiliyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scroman's

LTE teknolojisini kullanmaya basladigimizdan beri basimda bi agri var. Az once bu durumdan mi diye LTE'yi kapattim. Sanki bas agrim gecti. Herhangi bi alakasi olabilir mi yada bunu yasayan var mi?

Beri derken daha 3 gün oldu yaws :)
  • Etrafınızda onlarca radyo yayını, 3 gsm operatörü, olabildiğince wifi modem, evdeki elektronik cihazlar hepsi sağlığınıza etki eder. İşiniz olmadığı sürece 2G de kullanın. Gülüp konuyu eğlence sanan arkadaşlara gece uyurken telefonu 4G de veri akışında sabaha kadar bırakalım bakalım neler olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

Etrafınızda onlarca radyo yayını, 3 gsm operatörü, olabildiğince wifi modem, evdeki elektronik cihazlar hepsi sağlığınıza etki eder. İşiniz olmadığı sürece 2G de kullanın. Gülüp konuyu eğlence sanan arkadaşlara gece uyurken telefonu 4G de veri akışında sabaha kadar bırakalım bakalım neler olacak?

Ben hep öyle yapıyorum bir şey olmuyor.
  • Ben daha wap ile internete bağlanırken orta yaşlı bir tanıdığım rahatsız olmuştu telefonla çok oynama veya ne yapıyorsan bırak demişti. Rahatsızlığını açıkladı sonra işte. Uzun süredir elimdeydi telefon ve oyun oynuyordum, Turkcell-im den oyun indirmek için wap A girince anında bunu bana söyledi. Bazı insanlar yapılarından dolayı böyle şeylere çok duyarlı olabilir. Psikolojik boyutu da var. Çok rahatsız olursan sebep LTE dir kapattığında anlarsın. Ama değilse kafanı bulandırırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aşırı elektromanyetik duyarlılığı olan insanlar olabiliyormuş. Ama tek LTE değildir, LTE de 2G ya da 3G gibi bir radyo frekansı. Frekansa karşı duyarlılık da varsa yuh derim, adam frekans ölçer gibi adam. :D
  • Merak etme LTE den dolayı bl başı ağrıya sen değilsin Kotalar hızlar birçok lnsanın başını ağrıttı kısa sürede

• benimde başım ağrıyor ya hemen kapattım :) :D
  • Psikolojik..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.