Şimdi Ara

LTİ ERKEN BİTİRMEK / 12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Limit bitti, türevdeyim ortalarındayım. mesela şubat gibi bitirdim, 11'e bakmadim. analitik cember baktim sadece.

turev biraz ezber gibi, mantik isi de olabilir. sınava kadar napcam unutmamak icin? ayt sbleri full temizliyorum, soru kalmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deneme çözersin
  • sence nasil bir yol izlemeliyim dershane yarin ikinci dereceden denklem isleyecek, lti ile 11 mat gider mi?

bu arada bakmistim biraz ikinci dereceye, bir kaynaktan soru cozdum ama zor soru tarzlarina eksigim gibi geliyor.

• karamba007 kullanıcısına yanıt
    11 mat ile gider lti yi çok büyütmeye gerek yok. dershanenin de önüne geçebilirsin dershane seni yavaşlatıyorsa
  • acik liseliyim, ondan herhalde :) neyse hizlanmam gerek biraz daha.

ben de açık lisedeydim şubatta başlamıştım 12. sınıf matına gayet yetişti tabi lti kalktı o ayrı
  • Erken bitirirsen Mayıs ayında karın ağrıların olabilir. Bence nisan başı gibi bitirmek bu noktada daha da rahatlatabilir. Tabi yine de sen bilirsin program senin programın benimki sadece tavsiye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seri deneme + endemik fasikulleri alirim hocam ya. yapacak bir şey yok, basladim. turevi yarim yamalak birakmak da karin agrisi yapacaktır.

Basladiginizi görmedim direkt başlığa atladım. O zaman devam etmek mantıklı olur. Ne diyim basarilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivreSciisBack -- 4 Ocak 2021; 21:52:22 >
  • Ben de türevi bitirdikten sonra integrale geçmedim bakanın yeniden belirsiz açıklamalarından sonra bir ay tyt+11 kasacağım şahsen

Şubatta başlarım integrale.

Demem odur ki bence lti dışında neredeyse tyt+11+12 ilk dönemden eksik varsa bitirilmese daha iyi olur gibi.

Ben fasikül+1 soru bankası yaptım diğer soru bankalarını marttan sonra temizlerim diye aklımda var.

• Baby-Faced Assassin kullanıcısına yanıt

hocam lti cikacak, rahat ol.

Seçim kampanyası olarak konular kalkınca daha iyi olacağını sanan on binlerin olduğu bu ülkede endişeliyim.

Yoksa mantıklı olan kaldırılmaması.

• 200k için şubat geç

• Şubat erken mi awk

• İnternetten soru çıkar onları haftada 1 test falan çöz. Ben de öyle yapcam.
  • 11 matı 5 gün bile yeter sıkıntı yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.