|
Bildirim
LTİ için Kanal Anketi
|
Yahya sin/cos adamdır
|
Limiti ben kendim halletmiştim bilmiyorum
Matematiğin Güler Yüzü'nden Türev Sende Sor'dan İntegral Kasa toplar gibi hallediyorum ben (İntegralin yarısındayım) Edit: Nedenlerini yazmamışım. Türevi ben çok fazla kişiden baktım ama sadece matematiğin güler yüzü kanalında anladım ve gerçekten iyi anladım. Çok fazla pratik yapıyor. Ayrıca kritik noktaları falan konuyla ilgili çok iyi vurguluyor, kuralları sana sürekli tekrar ediyor öğretiyor. İntegrale ise forumdan bir arkadaş önermişti sende sor'u, bakayım dedim. Kadın meb'e göre ilerliyor ve gerçekten iyi anlatıyor. Pratik konusunda çok fazla pratik yapıyor, hem video içinde konu anlatımından sonra yapıyor hem de ondan sonraki videosu önceki video ile ilgili pratikler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 31 Ocak 2019; 14:8:51 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FDD1EB83 -- 17 Şubat 2019; 2:26:52 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FDD1EB83 -- 17 Şubat 2019; 2:24:42 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 1 Şubat 2019; 20:9:8 > |
|
|
|
|
|