Şimdi Ara

LTİ için Kanal Anketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
7
Favori
4.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

LTİ için Kanal Anketi

(En Son Oy Tarihi: 16.4.2021)
Giriş
  • lti için kitapları hazır olsaydı dahi malumu dinler miydim bilmiyorum. Çünkü aşırı zaman yiyor, başka kitap çözmene bile zaman kalmıyor. O yüzden youtube düşünüyorum.

atilla hocadan limit dinledim zaten bir saat, yüzeysel ama kötü değildi.
    yahya tan pdfsi olması güzel, ama sanki örnekler basit kalıyor, dinlemedim sadece pdfsine göz gezdirdim.
    sendesorr kanalı meb kitabı üzerinden anlatmasından dolayı en mantıklı seçenek gibi duruyor. (videolarında şöyle bir baktım, anlatımı da kötü değil)

siz de önce nedenini sonra kimi seçtiğinizi açıklayın :)

• Limiti ben kendim halletmiştim bilmiyorum
    Matematiğin Güler Yüzü'nden Türev
    Sende Sor'dan İntegral

Kasa toplar gibi hallediyorum ben (İntegralin yarısındayım)

Edit: Nedenlerini yazmamışım.

Türevi ben çok fazla kişiden baktım ama sadece matematiğin güler yüzü kanalında anladım ve gerçekten iyi anladım. Çok fazla pratik yapıyor. Ayrıca kritik noktaları falan konuyla ilgili çok iyi vurguluyor, kuralları sana sürekli tekrar ediyor öğretiyor.
    İntegrale ise forumdan bir arkadaş önermişti sende sor'u, bakayım dedim. Kadın meb'e göre ilerliyor ve gerçekten iyi anlatıyor. Pratik konusunda çok fazla pratik yapıyor, hem video içinde konu anlatımından sonra yapıyor hem de ondan sonraki videosu önceki video ile ilgili pratikler.
  • Limiti ben kendim halletmiştim bilmiyorum
    Matematiğin Güler Yüzü'nden Türev
    Sende Sor'dan İntegral

Kasa toplar gibi hallediyorum ben (İntegralin yarısındayım)

Edit: Nedenlerini yazmamışım.

Türevi ben çok fazla kişiden baktım ama sadece matematiğin güler yüzü kanalında anladım ve gerçekten iyi anladım. Çok fazla pratik yapıyor. Ayrıca kritik noktaları falan konuyla ilgili çok iyi vurguluyor, kuralları sana sürekli tekrar ediyor öğretiyor.
    İntegrale ise forumdan bir arkadaş önermişti sende sor'u, bakayım dedim. Kadın meb'e göre ilerliyor ve gerçekten iyi anlatıyor. Pratik konusunda çok fazla pratik yapıyor, hem video içinde konu anlatımından sonra yapıyor hem de ondan sonraki videosu önceki video ile ilgili pratikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 31 Ocak 2019; 14:8:51 >

• ben türevi sendesordan dinliyorum güzel bence meb kitabı olması ayrı bir avantaj
  • up
  • Unschool falan diyorlardı ona da bakın hem güncel hem güzel anlatan kim var güncel olanları not düser misiniz
    Bir de Tunç Kurt diyorlardı
  • sendesorr, atilla hoca, hocalara geldik tamamen güncel. Yahya tana yorumlarda sormuşlar 1-2 soru olur videolarda eski onları geçersiniz demiş.
  • Tunç Kurt'a bakın derim.
  • Behzat reis der susarım.
  • Yahya sin/cos adamdır
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FDD1EB83 -- 17 Şubat 2019; 2:26:52 >
  • Bekir Avşar lti çıktı mı hocam
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FDD1EB83 -- 17 Şubat 2019; 2:24:42 >
  • Kessinlikle Ceyhun hoca rengarenk serisini dinle . 0 dahi olsan iyi seviyeye çıkabilirsin testlerle düzenli destekleyerek .
  • İrisEymen kullanıcısına yanıt
    Paralı olanından mı bahsediyorsun yoksa geçen sene youtube a yüklediği videoları mi?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 1 Şubat 2019; 20:9:8 >
  • CanLuci kullanıcısına yanıt
    Youtube'a yüklenenler
  • Mustafa Yağcı'dan izleyen var mı (Pisagor Matematik Evi) varsa yorumlayabilir mi acaba
  • Ben limitten takıldığım bazı kısımları izlemiştim gayet iyiydi. Tatilde türev çalıştım o da iyiydi fakat tamamı yok türev 1 diye tabir edilen cebirsel kısım var yani en azından ben geometrik kısmını görmedim konuyu anlatırken formüllerin nasıl oluştuğunu konunun ne ifade ettiğini anlatıyor. Eskiden integral videoları yoktu geçen hafta yükleme başladılar integrale de ordan çalışmayı düşünüyorum.
  • kararsizadam5 K kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben de Yahya Tan'dan limite baktım ama çok kolay geldi belki de konuda hiç bi şey kalmadı diyedir bilemiyorum. Yine de zaman kaybı gibi geldi bana. Bu hocadan izlesem bi katkısı olur mu?
  • Ben öyle olacağını düşünüyorum bence limiti türevinden daha iyi (böyle söylememin sebebi türevin tam olmaması) fakat limiti iyi öğrenirsen ileride aklına takılan kısımları kendin kafanda çözersin türev içinde olan videoları seyrettim geometrik yorum kısmı için arkadaşların da bahsettiği SendeSor kanalına baktm tabii oda iyi fakat daha çok sınav bazlı olduğu için sadece müfredata yönelik açıkcası geometrik kısmını da Mustafa Yağcı'dan dinlemek isterdim keşke olsaymış. Neyse eğer konuyu iyice öğrenmek istiyorsan ve ilgini çekiyorsa Mustafa Yağcı derim. Sadece sınav bazlı isen SendeSor'a bakabilirsin oda güzeldir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.