Merhaba arkadaşlar, ben arkadaşımla beraber 1-10 Eylül arası Beyrut ve çevresini gezmeyi düşünüyorum. Şu sıralar oralarda bizim için risk oluşturabilecek bir durum var mı? Malum gezelim derken canımızdan olmayalım. Araştırdığım kadarıyla olumsuz bir durum yok ama bilen arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: creative0
Merhaba arkadaşlar, ben arkadaşımla beraber 1-10 Eylül arası Beyrut ve çevresini gezmeyi düşünüyorum. Şu sıralar oralarda bizim için risk oluşturabilecek bir durum var mı? Malum gezelim derken canımızdan olmayalım. Araştırdığım kadarıyla olumsuz bir durum yok ama bilen arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.
Bu coğrayfa ne yazık ki bugünden yarına plan yapılamaz hal aldı... :( Bu sene mayısta 2 arkadaşımızı yolluyorduk, 1 ay önce bilet aldıklarında hiçbir sıkıntı yoktu, uçuşa bir hafta kala hükümet gitmeyin uyarısı yaptı.
Şuan için hiçbir sorun olmadığını, gitmeden 2 önce durumu kontrol etmeniz gerektiğini söyleyebilir.www.kesfetsene.com/kategori/lubnan adresinde de yaşanmış Beyrut ve civarı detaylı notları görebilirsiniz.
Olası iptal durumunda (bizim hükümetimizin emri ile) gidiş bilet ücretinizi tamamen alabilirsiniz. Ancak dönüş biletiniz normal iptal kurallarına bağlıdır, promo bilet ise sadece vergilerini alabilirsiniz.
Şahane bir yer Beyrut, keyifli tatilller dilerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme