Şimdi Ara

Çanakkale gezisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam gençler! Çanakkaleye gitmeyi planlıyorum korona bitince, bir plan yaptım ÇK merkez-gelibolu-Bozcaada yı rahatlıkla gezebilirim ama Apollon smintheion-Babakale-Assos ve kaz dağları gibi yerlere Çanakkale merkezden nasıl ulaşım sağlayabilirm bilmiyorum. Onun yerine babakale assos vb yerlere ÇK çıkışlı tur bulabilir miyim acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirm iyi günler!

Çanakkale gezisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_Yu -- 21 Temmuz 2020; 20:55:35 >

• Araç kiralamak daha mantıklı görüyor.

Güzel bir liste hazırlamışsınız. Listenize kaydettim umarım oraları gezmek bana da nasip olur.
  • byi kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok teşekkürler yanıtın için :)
  • Up
  • Tur bilgisi olan var mı Çanakkale merkezden kalkan ve assos kaz dağları vb. yerlere giden ?
  • Kordon'da simit ye hocam. O zaman açlıktan mi güzel geldi anlamadım ama şeker gibi simitti.
  • crux07 kullanıcısına yanıt
    Sağol tavsiyen için 😁
  • Hocam tur var mı bilmiyorum ama listenizi çok iyi sıralamışsınız. Gelibolu çok uzun sürebilir. Geliboluya turla gitmenizi tavsiye ederim hem anlatıcı da lazım oluyor. Geri kalanına kendi başınıza gidebilirsiniz mesela deniz müzesinde çok yazı var okuyup rahatça anlayabilirsiniz. Yani geliboludan sonra ehliyet varsa araba kiralamak daha mantıklı bence. Bir de bünyeniz zayıfsa peynir helvasını dikkatli yiyin. Baya ağır bir tatlıdır.
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    Pekâla sağolun 🙏🏻
  • Up
  • Bütcen yeterliyse arac kiralamanı öneririm tur pek iyi olmaz kafana göre takılanazsın
  • Araç kiralamayı seçenek olarak bulundurmuyorum yolları uçurum gibi, tehlikeli benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_Yu -- 22 Temmuz 2020; 19:23:56 >
  • Emre_Yu E kullanıcısına yanıt
    Up
  • Bozcaada şuan çok kalabalık ve gereksiz pahalı. Ayazma plajı güzel ama popüler olduğu için tercih ediliyor. Çok kalabalık ve gereksiz pahalı gelirse 200 metre ilerisinde tuzkumu plajı var orasıda güzel. Akvaryum plajıda güzeldir. Babam bozcaada da yaşadığı için her sene giderim ama daha çok bahar ve son bahar aylarını tercih ediyorum sakinlik ve huzur bakımından.
  • linkorn L kullanıcısına yanıt
    Eğer gidersem eylül gibi gitmeyi planlıyorum çok teşekkürler yanıtın ve tavsiyelerin için 😁
  • Up
  • İyi eğlenceler
  • up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.