Şimdi Ara

Lucas Ontivero Analizim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu çocuk türkiyede ve ŞL yemez yetenek iyi ama fizik çok küçük antalya maçında adı şanı duyulmamış doum'mudur nedirin yanında 250gr peynir gibi kaldı adam top vermedi bebeye. Transfer politikasını beğenmedim mancininin. Wegner'de takımı sürekli genç görmek istiyor cüce değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Bu çocuk türkiyede ve ŞL yemez yetenek iyi ama fizik çok küçük antalya maçında adı şanı duyulmamış doum'mudur nedirin yanında 250gr peynir gibi kaldı adam top vermedi bebeye. Transfer politikasını beğenmedim mancininin. Wegner'de takımı sürekli genç görmek istiyor cüce değil.

Messi'de cüce Aguero'da cüce, Sneijder'de cüce, Sabri'de, Erman, Gökdeniz, Shaqiri, Lavezzi, Maradona..

Bunların hepsi çöp, Salih Dursun dünyanın en iyi futbolcusu senin mantığına göre o zaman.

Bu kadar saçmasapan bir düşünce hayatımda görmedim ya.
  • Kendisi roportajında ; İlerde serbest oynayınca daha verimli oluyorum son maç kanat oynadım dedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Bu çocuk türkiyede ve ŞL yemez yetenek iyi ama fizik çok küçük antalya maçında adı şanı duyulmamış doum'mudur nedirin yanında 250gr peynir gibi kaldı adam top vermedi bebeye. Transfer politikasını beğenmedim mancininin. Wegner'de takımı sürekli genç görmek istiyor cüce değil.

Messi'de cüce Aguero'da cüce, Sneijder'de cüce, Sabri'de, Erman, Gökdeniz, Shaqiri, Lavezzi, Maradona..

Bunların hepsi çöp, Salih Dursun dünyanın en iyi futbolcusu senin mantığına göre o zaman.

Bu kadar saçmasapan bir düşünce hayatımda görmedim ya.

iniesta xavi d.alves emre belezoğlu okan suat daha bir sürü örnek var yaw ama salih ağır olmuşsalih nasıl alındı bu takıma yaw

• First touch

• Messi aguero ve saydıklarınla boy kilo olarak kıyasla ayrıca saydıklarının takım arkadaşlarını kıyasla. Hamit munihte neydi ne oldu mesela neden takım arkadaşları sistematik değil münihte sistematik. Aynı durumda şinayder değilmi? Bende senin mantığına şaşırdım.

• Fiziğine laf edenler Emre Çolak'a baksınlar bi zahmet Lucas kat kat daha iyi onunda 19 yaşında olmasına rağmen.
  • Arkadaslar yazımda belirtmistim boyu kısa diye bu bir dejavantaj midir evet...ancak ayni sekilde yillardir yildiz olucak denen muhammet demirci de kısa ve bir çok kısa oyuncu çok önemli klublerde top oynuyor.
    Muhim olan fiziksel gücü, hızlanması, top sürüsü, top hakimiyeti , oyunu okuyabilme ve saha gorusudur.lucas bir çok olumlu özellik barındırıyor gibi gözüktü.
    Hajrovic 'e yaptığı asisti düşünün hareket halindeyken araya kaçırdı hayroyu.son tokat macinda dikine hizli gidisleri ve teknigi iyi.hizlu dikine giden futbolcularda teknik kabiliyetler sınırlı olduğu halde lucas bana teknik geldi.bu adam yakinda patlama yapicak

• Bence Hajrovic'ten iyi
  • Orya sahanın ortasına yaraşır bir tekniği var bana göre. Fiziği, daha doğrusu hızlanmadaki yetersizliği sebebiyle kanat değil de, orta sahanın orta sahasına tam denk düşüyor.
  • Tartışmıcam futbol bilgini ama antalya maçında stoper dounmu ne var antalyada adı şanı duyulmamış senin messi gözüyle baktığın topçuna top vermedi var gerisini sen düşün. Ayrıca futbol fiziksiz oluyorsa sen süper liği izlemeye dewam et.

• Ike kullanıcısına yanıt
    Joseph Boum'un oyun mantelitesi fizik gücüne dayalı adam itelemekten ibaret.Haliyle de 19 yaşında fizik açısından yetersiz ve yeni yeni profesyonelliğe adım atan birinin böyle bir adama top kaptırması normal.Ben sakatlanmadı diye de seviniyorum şahsen.
  • Zaten olay bu kötü futbolcu demiyorum ama fiziğe dayalı bi liğde bu adamın sonu hastaneler ve sakatlıklar olcak gibi. Umarım yanılırım.

• merak ettim kaç tane oyuncuyu analiz ettin sayın scout arkadaşım

lucas ın ilk kontrolüne iyi demene baya güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeinDe

merak ettim kaç tane oyuncuyu analiz ettin sayın scout arkadaşım

6 yaşında başladım futbol oynamaya mahalledeki patlak topla basladim futbol oynamaya.elimde Salçalı ekmek , sasal su sabahtan akşam ezanlarina kadar bir maç biter başka mahallenin çocuklarıyla yeni maç kurulur. Lisede hali sahalarda oynadim halen oynuyorumda ..23yildir futbolseverim galatasarayliyim. Bir kişinin teknik olup olmadigini topu ayagina alip surdugunde anlarim.o soyledigim pozisyon en az 50 metreden taç cizgisine yakin bir yere düştü.
    1- topu taç a cikarma sansin yuksrk
    2-kontrol ederken ayagindan acip kaybetme sansin yuksek.
    Ontivero kadife ayak gibi.tik diye önüne aldi topu.
    Bunu super ligde yapabilecek az adam var

• Sezon sonunda yabancı kuralı SAÇMALIĞI!!! 6-7 sahada+8/9 Yedek klübesinde olarak değişmelidir,değişecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_cum

quote:

6 yaşında başladım futbol oynamaya mahalledeki patlak topla basladim futbol oynamaya.elimde Salçalı ekmek , sasal su sabahtan akşam ezanlarina kadar bir maç biter başka mahallenin çocuklarıyla yeni maç kurulur. Lisede hali sahalarda oynadim halen oynuyorumda ..23yildir futbolseverim galatasarayliyim. Bir kişinin teknik olup olmadigini topu ayagina alip surdugunde anlarim.o soyledigim pozisyon en az 50 metreden taç cizgisine yakin bir yere düştü.

salçalı ekmekle top oynuyormuş , topu önüne aldığında teknik olup olmadığını anlıyormuş bak sen. bende sana teknikten bahsetmemişim demi , teknik geneldir birçok özelliği barındırır: sana top kontrolünden bile değil , ilk kontrolden bahsetmişim. topun ayağın hangi kısmıyla kontrol etmekten tut , rakibe göre ilk dokunuştan sonra pozisyon alınması gibi birçok şeyi içinde barındırıyor (ilk dokunuştan sonra top ile rakip arasına girme vb...) elimde tokat maçının full görüntüsü olsa üşenmem sana dk dk bunları çıkartırım ki link verecek olan varsa üşenmem önümüzdeki haftaya kadar çıkartırım

4 yıllık besyo antrenörlük bölümünü sana laf yetiştirmek için okumuyorum , ben daha bu işin uzmanı değilim ama bu işte uzmanlaşan dostlarım var sen salçalı ekmeğini yerken BALda , 3ligte rapor tutuyorlar. hepsiylede konuşurum maçları izleriz mevkisine göre ciddi zayıf yönleri var o yönlerden biriside yukarda bahsettğim ilk kontrolü , şuan için maç eksiğine bağlı kondisyonu (son maç 30dk dan sonra düşüşü , tokat maçında 70 küsürlerde adele sertleşmesi) , tokat maçında hajrovice verdiği pasa rağmen pasları zayıf bulundu vb.. ama gelişime açık. Bunun yanında olumlu görünen yönleri yok mu var. ve bunları GSda çalışan gelişim uzmanları 100 katı ile biliyolar ve görüyolardır zaten

yani sonuç olarak burada sözde analiz yapıpta bu beyenilmeyince , gelip salçalı ekmeğinle birşey bildiğini sanma hayatı futbol olup buna göre geleciğini belirleyecek insanlar var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_cum

quote:

salçalı ekmekle top oynuyormuş , topu önüne aldığında teknik olup olmadığını anlıyormuş bak sen. bende sana teknikten bahsetmemişim demi , teknik geneldir birçok özelliği barındırır: sana top kontrolünden bile değil , ilk kontrolden bahsetmişim. topun ayağın hangi kısmıyla kontrol etmekten tut , rakibe göre ilk dokunuştan sonra pozisyon alınması gibi birçok şeyi içinde barındırıyor (ilk dokunuştan sonra top ile rakip arasına girme vb...) elimde tokat maçının full görüntüsü olsa üşenmem sana dk dk bunları çıkartırım ki link verecek olan varsa üşenmem önümüzdeki haftaya kadar çıkartırım

4 yıllık besyo antrenörlük bölümünü sana laf yetiştirmek için okumuyorum , ben daha bu işin uzmanı değilim ama bu işte uzmanlaşan dostlarım var sen salçalı ekmeğini yerken BALda , 3ligte rapor tutuyorlar. hepsiylede konuşurum maçları izleriz mevkisine göre ciddi zayıf yönleri var o yönlerden biriside yukarda bahsettğim ilk kontrolü , şuan için maç eksiğine bağlı kondisyonu (son maç 30dk dan sonra düşüşü , tokat maçında 70 küsürlerde adele sertleşmesi) , tokat maçında hajrovice verdiği pasa rağmen pasları zayıf bulundu vb.. ama gelişime açık. Bunun yanında olumlu görünen yönleri yok mu var. ve bunları GSda çalışan gelişim uzmanları 100 katı ile biliyolar ve görüyolardır zaten

yani sonuç olarak burada sözde analiz yapıpta bu beyenilmeyince , gelip salçalı ekmeğinle birşey bildiğini sanma hayatı futbol olup buna göre geleciğini belirleyecek insanlar var

Adam fikrini belirtmis, konu acmis. Bu kadar atar yapacak ne var ?

• Lucasin ilk kontrolüne gülen arkadasim.burak yilmaz a gokgan zana hakan balta sabri umutbulut un atilan paslari nasil kontrol ettigini gormuyorsun.en az 50 cm aciyorlar topu ve rakip oyuncuya avantaj oluyor.sana yavaş bir pas atsam tek dokunusta önüne alirsin anca hizli ve havadan gelen topu kontrol etmek hiç kolay degil arkadaş cevresi scout ekibi olan ve kendisi gibi herkesi cahil sanan arkadasim

• Bence çok büyük bir gelişim göstermediği sürece Galatasaray'da tutunamaz.
    Kısa boylu adamlar genelde dengeli olur ve kas kütlesi olarak geliştikleri vakit kolay kolay yıkılmazlar. Ontivero bu gelişimi sağlarsa orta seviye bir serbest forvet olabilir. Büyük şeyler beklememek lazım. Mesela Bruma fiziksel olarak bir gelişim gösterebilirse elit bir kanat elemanı olabilir ancak Ontivero için o kadar umutlu değilim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.