Şimdi Ara

Lucıd ruya nedır?ZARARLI MIDIR? Yapma teknıklerı nelerdhr (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
510
Cevap
33
Favori
44.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FeelLikeaShadow
    mesajımı bulun

Mesajınız ıl emnıyet mudurlugune ıletıldı
  • Sonunda rüya gördüm ve hatırlıyorum herşeyiAma rüyada olduğumu anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ops
    Sonunda rüya gördüm ve hatırlıyorum herşeyiAma rüyada olduğumu anlayamadım

Hemen olmaz kı
  • bana şu rüyanın bilincinde olma olayı sık sık oluyo haftada 3-4 kez yaşamdan zevk almama ise şöyle oluyo o rüyayı gördüğüm gün sabah kalkınca acaip bi şekilde canım okula gitmemek istiyo hayat anlamsız falan geliyo ama böyle bişey olduğunu şimdi öğrendim lucid rüya vay be sık sık oluyo bana yatıp devam ediyorum
  • Hocam rüyayı gördüm hayırlı olsun. Bizim köpeğe yem veriyodum. Bizimki yemini öldürsen yemez sade olarak. Ama verdiğim anda hepsini yedi. Ama rüya olduğunun farkına varamadım. Varsaydım direk Megan Fox'a gidecektim. Bu gece için müthiş fantezilerim var.
  • Çok ilginç bir konu, 2.3. sayfaları müsait bir zamanda okumak için mesajım bulunsun.
  • Evet beyler böyle devam umarım en kısa zamanda sizde rüyanızı kontrol etmeyi başarırsınız

Bu arada yeni birşey deniyebilirsiniz reality check için;

Her girdiğiniz yeni bir mekânda yada odada "Ben buraya nasıl geldim?" sorusunu sorun kendinize. Çünkü rüyalarda "nerden buraya geldim?" sorusunun cevabı yoktur, gerçek hayatta nasıl geldiğinizi hatırlarsınız ama rüyada hatırlanmaz ve dolayısıyla rüyada olduğunuzu fark edersiniz.Kendi odanız olsun, mutfak, tuvalet, salon, minibüs vs. her yeni girdiğiniz bir yerde sorun kendinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

Hocam rüyayı gördüm hayırlı olsun. Bizim köpeğe yem veriyodum. Bizimki yemini öldürsen yemez sade olarak. Ama verdiğim anda hepsini yedi. Ama rüya olduğunun farkına varamadım. Varsaydım direk Megan Fox'a gidecektim. Bu gece için müthiş fantezilerim var.

2 gündür rüya görmüyom, yoksa benimde müthiş fantazilerim var.
  • Bugece ki rüyamı hatırladım hadi oluyor.
  • Bir kere tesadüfen başarmıştım. Odama gelip ışığı yakmaya çalıştım yanmayınca rüyada olduğumu anladım ve bir el hareketiyle ışığı yaktım. Sonra dışarı çıktım normale göre epeyi hızlı koşuyordum. Uçmayı denedim ama başaramadım. Bir daha olursa bu sefer uçacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
    Bir kere tesadüfen başarmıştım. Odama gelip ışığı yakmaya çalıştım yanmayınca rüyada olduğumu anladım ve bir el hareketiyle ışığı yaktım. Sonra dışarı çıktım normale göre epeyi hızlı koşuyordum. Uçmayı denedim ama başaramadım. Bir daha olursa bu sefer uçacağım.

• Lucid rüya, rüyada bilincini kazanman demek. Ve rüyanı yönetmen demek. Hiç bir zararı yok, sadece gerçek dünyanın monolluğu seni sıkar
  • küçükken bana da olmuştu sanırım böyle birşey. çatıkatında bilgisayarımız vardı (ya da bana söyledikleri buydu) sürekli "onda çok oyun var onu getirelim eve" diyip duruyordum. sonra rüya gördüm. kapıdan çıktım, yürüyordum, kapıyı araladım bilgisayar orada duruyordu eve dönüp yattım. tekrar kalktığımda bilgisayar orada değildi ve o hayalkırıklığı paha biçilemezdi. o rüya gerçek gibiydi.

Peki burada gerçekten bilinçaltımızı kazandığımızı nereden biliyoruz? Ya orada da beyin bize bir oyun oynuyorsa? Ya beynimiz kendi yarattığı senaryoyu bize sanki biz istiyormuşuz da o yapıyormuş gibi bize yutturuyorsa?

Bir de forumda bunu düzenli olarak (haftalık) yapan arkadaşlar var mı? nasıl başladılar ve tam olarak nasıl yapıyolar?
  • Duzenlı yapan var mı
  • Ben düzenli yapıyorum, yani düzenli derken açıkçası ne zaman rüya görsem lucid yapıyorum ama kontrol dışı oluyor, alışmışlıktan olsa gerek. Gerçek hayattan çok kopmamak için çoğu zaman rüyanın getirilerini sürdürüyorum, haftada 1-2 defada cıvıtıyorum olayı
    Şu sıralar kendi senaryomu rüyama taşımaya çalışıyorum, çok zorluyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain
    Ben düzenli yapıyorum, yani düzenli derken açıkçası ne zaman rüya görsem lucid yapıyorum ama kontrol dışı oluyor, alışmışlıktan olsa gerek. Gerçek hayattan çok kopmamak için çoğu zaman rüyanın getirilerini sürdürüyorum, haftada 1-2 defada cıvıtıyorum olayı
    Şu sıralar kendi senaryomu rüyama taşımaya çalışıyorum, çok zorluyor ama

Yapmak ısterım ruyamda oss gırıp sıkları sallamak ısterım

• Bayadir rüya görmüyorum , umarım görürüm bugün
  • ekşi sözlükte gördüm:
    quote:

hadise şu; sanki bilgisayar oynuyorsunuz ve ilk video oynuyor, derken gazoz kapağı açılımı efekti gibi kontrolü ele geçiriyorsunuz ve sadece rüyanın kontrolü ele geçirmeden önceki otuz saniyelik kısmını hatırlıyorsunuz. yalnız hatırladığınız yer önbellek gibi bir şeye yazılıyor sanırım, uyandıktan sonra büyük ihtimal unutuyorsunuz.

kontrol ettiğimiz kısmı unutuyorsak ne işe yarar ki bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hells Bells
    Bayadir rüya görmüyorum , umarım görürüm bugün

Ins
  • ben bugün rüyada olduğumu anladığımda heyecanlandım sonra bağlantı koptu heralde gerisini hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.