Şimdi Ara

LUCIUS (Korku-macera) ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Luşıs adlı hınzır demonik bir bebenin kahramanı olduğu oyun Omen ve Exorcist filmlerinden esinlenilmiş eşşiz bir yapım olacak
    Telekinetik güçlerini kullanarak objeleri uçuran,dik bakışlarıyla ortalığı ateşe veren ve insanların hafızalarını silebilen kahramanımız 6 yaşında
    sigara paketiyle yakalanırsa tokadıda yiyecek

Çıkış :Haziran 2011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 15 Haziran 2011; 11:32:36 >

•  LUCIUS (Korku-macera) ANA KONU

Çıkış ertelendi

• Ya millet amma tırsmış

• Up zamanı gelmiş... Deneyen var mı nasıldır acaba oyun ?
  • Grafikler kötü gibiydi önce izlediğim videolarda, ama ekran görüntüleri yukarıda güzel gözükmüş. Denemek lazım, hitman gibi farklı infaz çeşitleri vardır umarım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Grafikler kötü gibiydi önce izlediğim videolarda, ama ekran görüntüleri yukarıda güzel gözükmüş. Denemek lazım, hitman gibi farklı infaz çeşitleri vardır umarım. :)

Steam'deki ekran görüntülerine bak onlar çok güzel gözüküyor yukarıdaki ss'ler çok eski.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

quote:

Grafikler kötü gibiydi önce izlediğim videolarda, ama ekran görüntüleri yukarıda güzel gözükmüş. Denemek lazım, hitman gibi farklı infaz çeşitleri vardır umarım. :)

Steam'deki ekran görüntülerine bak onlar çok güzel gözüküyor yukarıdaki ss'ler çok eski.

Akşam bir denerim oyunu, ekran görüntüleriyle uğraşana kadar. 1.2 mb'yle iniyor nasıl olsa. TTNETe de bişeyler olurdu ayın 10unda çat diye keserlerdi 300kb'ye bu ay gidiyor enteresan biçimde, sağlam download da yaptım. Neyse nazar değmesin. Bakar yazarım bişeyler. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Akşam bir denerim oyunu, ekran görüntüleriyle uğraşana kadar. 1.2 mb'yle iniyor nasıl olsa. TTNETe de bişeyler olurdu ayın 10unda çat diye keserlerdi 300kb'ye bu ay gidiyor enteresan biçimde, sağlam download da yaptım. Neyse nazar değmesin. Bakar yazarım bişeyler. :)

Eyvallah, benim için de iyi olur tavsiye edersen ben de bakarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah, benim için de iyi olur tavsiye edersen ben de bakarım

10 GB, 20 GBlik oyunlardan sonra 2GB pek koymaz çabuk iner. :) Boyna oyun çıkıyor 2 günde bir hangi birine yetişicez bakalım iş güç arasında.

• Oyun 50 saat sürüyormuş heralde...
  • bu oyun çok ilgimi çekti hemen eve gidince kurmalıyım saat 7 olsada işten çıkıp eve gitsem artık
  • Oyunu az önce bitirdim... Oyun çok güzel arkadaşlar... Gerçekten sıradışı bir yapım.

Orta seviye de olsa ingilizce gerekiyor... Bulunması gereken eşyalar, yapılması gereken görevler açısından büyük önem taşıyor...

Grafik saplantısı olan arkadaşlar ön yargılı davranmasınlar. Crysis ya da Metro ile yarışacak seviyede değil, fakat gayet yeterli... Kaplamalar biraz zayıf kalmış, çevre detaylarında ve nesnelerde bulunan poligon sayılarının azlığı kendini hissettiriyor. Fakat karakter modellemeleri güzel... Ana karakterler hariç, görevli arkadaşlarda gene poligon eksikliği var. En basit örnekleri parmaklar, ojeler, ayaklar... Poligonları saymak mümkün... Efektler üst düzeyde olmasa dahi yeterli seviyede diyebilirim... Işıklandırmalar ise harika... Gerek ışık süzmeleri olsun, gerek gölge oyunları olsun... Gerçekten güzel...

Sesler... Nabza göre şerbet... Bulunduğunuz duruma göre sahneye eşlik eden müzikler uyumlu... Karakter seslendirmeleri güzel. Fakat karakterlerin dialog sayısı az... 3. ya da 4. etkileşimden sonra başa sarıp aynı şeyleri tekrar ediyorlar...

Oynanabilirlik, karakter kontrolü sorun çıkartmıyor. Karaktere yakınlık-uzaklık mesafesi (Kamera), duvara ya da bir nesneye çok yakın ise hedef almayı zorlaştırabiliyor.

Senaryosu sıradışı... Aslında benzettiğim film senaryoları var... Fakat günümüzde çıkan "hedef al, fareyi parçala" türündeki oyunlar düşünüldüğünde gerçekten sıradışı...

Oyun süresi 2-3 saat değil... Eğer takıldığınız yer(ler)de yardım almazsanız 3-4 gün sürecektir oyunu bitirmek...

Oyunda +18 sahneler var. Şiddet, erotizm, drama, gizlilik, aksiyon... Herşey var diyebilirim. Fakat korku unsurları barındırmıyor. Çünkü zaten gerilimi, korkuyu yaratan karakteri biz yönetiyoruz.

Sonuç:

Grafik : 7.5/10
    Ses : 9/10
    Oynanabilirlik : 9.5/10

Genel Puan: 9.5/10

7.5, 9 ve 9.5 puanlarının ortalaması 9.5 olur mu? diye soran arkadaşlar olursa eğer; Oyunu oyun yapan sadece grafik ve sesler değildir. Değerlendirmeye alınması gereken onlarca şey var... Ne yazık ki günümüzde çoğunlukla! grafiklere bakılarak puanlama yapılıyor...

Bence kaçırılmaması gereken bir yapım olmuş. Herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 20 Ekim 2012; 23:46:24 >

• Bende biraz önce bitirdim... 50 saat sürüyorsa final 45 saattir
  • Grafikleri yetersiz buldum açıkcası dead island'a göre.Oynamadım gerçi bilmiyorum ama oynayanlar söylesin ses efektleri nasıl ?
  • Oyunu yeni bitirdim,pek hoşuma gitmedi açıkçası.Farklı tarzda bir oyun yapmaya çalışmışlar ama pek çok eksiği var.Ayrıca yapay zeki çok kötü ve özgürlüğün sınırlandırılması yani görevlerin sadece oyunun izin verdiği şekilde yapılabilmesi oynanabilirliği kötü etkilemiş.Senaryosu için bitirdim o da çok saçma bitti hiçbir şey olmadan
  • Lucius Oynuyorum #1 - Son Durak (Şeytan'ın Veledi)

• Bugüne kadar oynadığım en garip oyunlardan bir tanesiydi.Bulmacalar,gizemler güzel ama oyun sadece ve sadece öldürmek üzerine kurulu.Ama öldürme yöntemlerini iyi düşünmüşler.Oyunun müzikleri oldukça hoşuma gitti.

Köşkte yaşayan herkesi öldürdük.Babamız,annemiz,büyükbabamız toptan bir temizlik yaptık.Lucifer'in çok hoşuna gitmiş olsa gerek
     LUCIUS (Korku-macera) ANA KONU  LUCIUS (Korku-macera) ANA KONU

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.