< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LUFİAN’DAN 2000₺ YE KAZ TÜYÜ MONT ALINIR MI

-
-
rusyada yaşamıyoruz ki bir monta neden 2000 tl veriyorsun ocağa girdik zaten 2 ay mont giyecen diye 2000 tl vermek saçmalık seneye daha iyi bir mont görürsün alma bence
-
O monta 2bin ₺ verilir mi verilmez mi bilmiyorum ama zamanında 2013 ya da 14 senesinde Lufian'dan aldığım montu hala severek kullanıyorum.
-
Açız diye ağlasana bi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte halk böyle
30 bin lira iphone alan adam sokak röportajında yakında ölüyoruz diye ağlayacak
-
O paraya 2-3 tane mont al hem değişik değişik giy hemde az yıpransılar daha uzun süre giy. Easy mission.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki o iphone neden 30 bin tl?
Keşke milletin ne aldığını değilde bu fiyatlar neden böyle diye sorgulasak.
-
Biz herşeyi sorguluyoruz merak etme. Herşeyin farkındayız. Bir tek kendini akıllı zannetme..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz normal vatandaşız bu fiyatları değiştirebilme şansımız yok
Ama kimse Ceo değilse bir telefona 30 bin tl vermemeli hele ki normal bir vatandaşsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9030AAE3 -- 23 Aralık 2021; 17:13:11 > -
Ya ben kallavi bir şirkette çalışıyorum , maaşlarda ortalama üstü daha kimsede 30.000 TL lik elinde telefon görmedim. Saçma sapan konuşmayın... Herkeste İphone 8 Plus yada en fazla İphone 11 oda 7.500 Tl iken aldı millet oda şimdi 11-12K oldu.
Avel Avel yorum yapıyorlar.
-
Şuana kadar 30 bin tl lik telefon kullanan birisini ne gördüm ne duydum. Genel olarak 11 - 12 gibi modelleri kullanıyorlar.
-
yazık değil mi hayvanlara hocam? boşver gitsin benim de öyle bi montum var yılda 2 gün giyebiliyorum anca kar soğuğunda giyiliyo
-
Tabi ki zor günlerdeyiz çok para gerçekten fakat bu sene almazsam ben seneye kesin alırım seneye de daha pahalı olacağı için almak mantıklı geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_1907 -- 23 Aralık 2021; 19:17:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ankara’da yaşıyorum ben burası soğuk kral nisana kadar soğuk
2 adet kuzu derisi ceket ve 1 adet kuzu derisi monta toplamda 1.325 TL ödedim...
-
Montları nasıldır bilmem ama bot ve ayakkabılarıni kullanıyorum kaliteli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deri sevmiyorum
Sende öyle durmaz
-
Kazın neresinin tüyü olduğu önemli. Gıdı tüyü ise 2000 lira normal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

rusyada yaşamıyoruz ki bir monta neden 2000 tl veriyorsun ocağa girdik zaten 2 ay mont giyecen diye 2000 tl vermek saçmalık seneye daha iyi bir mont görürsün alma bence |
Benzer içerikler
- hz mehdi 2025
- bahçelievler fizik tedavi ve rehabilitasyon eğitim ve araştırma hastanesi"ne nasıl gidilir
- uçak koltuk numaraları
- sarma tütün mü daha zararlı sigara mı
- gözde uçuşan cisimler yorumları
- bim para sayma makinesi markası
- zara indirim ne zaman 2025
- google çizim yap
- penis nakli
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X