Şimdi Ara

LUFİAN’DAN 2000₺ YE KAZ TÜYÜ MONT ALINIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000₺ gerçekten yüksek bi miktar ama günüzmüde ne yazık ki ucuz bir şey kalmadı bir de montlarını beğeniyorum sizce alınır mı bu paraya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• rusyada yaşamıyoruz ki bir monta neden 2000 tl veriyorsun ocağa girdik zaten 2 ay mont giyecen diye 2000 tl vermek saçmalık seneye daha iyi bir mont görürsün alma bence

• O monta 2bin ₺ verilir mi verilmez mi bilmiyorum ama zamanında 2013 ya da 14 senesinde Lufian'dan aldığım montu hala severek kullanıyorum.

• Açız diye ağlasana bi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DambıIdor kullanıcısına yanıt

İşte halk böyle

30 bin lira iphone alan adam sokak röportajında yakında ölüyoruz diye ağlayacak

• O paraya 2-3 tane mont al hem değişik değişik giy hemde az yıpransılar daha uzun süre giy. Easy mission.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki o iphone neden 30 bin tl?

Keşke milletin ne aldığını değilde bu fiyatlar neden böyle diye sorgulasak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bershka'dan Mont Aldım Nasıl ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz herşeyi sorguluyoruz merak etme. Herşeyin farkındayız. Bir tek kendini akıllı zannetme..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt

Biz normal vatandaşız bu fiyatları değiştirebilme şansımız yok

Ama kimse Ceo değilse bir telefona 30 bin tl vermemeli hele ki normal bir vatandaşsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9030AAE3 -- 23 Aralık 2021; 17:13:11 >
  • Ya ben kallavi bir şirkette çalışıyorum , maaşlarda ortalama üstü daha kimsede 30.000 TL lik elinde telefon görmedim. Saçma sapan konuşmayın... Herkeste İphone 8 Plus yada en fazla İphone 11 oda 7.500 Tl iken aldı millet oda şimdi 11-12K oldu.

Avel Avel yorum yapıyorlar.

• Şuana kadar 30 bin tl lik telefon kullanan birisini ne gördüm ne duydum. Genel olarak 11 - 12 gibi modelleri kullanıyorlar.

• yazık değil mi hayvanlara hocam? boşver gitsin benim de öyle bi montum var yılda 2 gün giyebiliyorum anca kar soğuğunda giyiliyo

• Tabi ki zor günlerdeyiz çok para gerçekten fakat bu sene almazsam ben seneye kesin alırım seneye de daha pahalı olacağı için almak mantıklı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_1907 -- 23 Aralık 2021; 19:17:49 >
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Ankara’da yaşıyorum ben burası soğuk kral nisana kadar soğuk

• 2 adet kuzu derisi ceket ve 1 adet kuzu derisi monta toplamda 1.325 TL ödedim...

• Montları nasıldır bilmem ama bot ve ayakkabılarıni kullanıyorum kaliteli

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Deri sevmiyorum

• Sende öyle durmaz

• Kazın neresinin tüyü olduğu önemli. Gıdı tüyü ise 2000 lira normal.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.