Şimdi Ara

Lüks araba parasına teneke alanlar ve cahillik (ikinci el piyasası) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
5.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni her zaman yenidir hocam eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski bmw Mercedesi yetkili servise verecek maçan varsa hemen buyur.velet opel değil premium arabalardan bahsediyor.ustam var falan da demiyor üç beş harcarım aynı para ne olacak diyor

bende biliyorum passata binmeyip Mercedes almayı.birine 3 verip 12 ay biniyorsun birine ustan varsa 10 verip 10 ay biniyorsun 2 ay yatıyor yukarıda yazmışlar.

biri masraf açtığında 5 10 bine bitiyor biri masraf açtığında 30 40 bine.

burnumun dibinde her gün gördüğüm arabalara mı inanayım bu trollere mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Nisan 2022; 9:6:53 >
  • Allah korusun bide o tenekeyle kaza yaparsan.düşünemiyorum bile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benim mercedes hastası bir arkadaş bmw 5.20 aldı 97 her ay 1000 tl masrafı vardı araba şekil ama süslü avrat misali sonra sattı getz aldı 2 yıl sıfır masraf etti az yakıyor vs hiç sanayi ye girmedi kaşıntı tuttu gitti mercedes bakıyor dedim ki e 320 bak yaw onun masrafı çok çıkarsa vs vs dedi dedi gidip e200 aldı 1 yıldır sorunsuz biniyor

eski model toyota honda mercedes toros alırım gerisi den uzak dururum

yeni araba iyi güzel bmw nin mercedesin parçası reno ya göre elbet pahalı yoksa sıfır km parası aynı olurdu arabaların

• Aynı paraya 94 model bmw yerine 2004 model hyundai almak mantıklı olabilir.

Ama güncel araçlarda model düşürmek daha mantıklı.

Misal 500 bine sıfır renault veya dacia almak yerine 2016 model volkswagen yada audi alınır bence.

• kadirce03 kullanıcısına yanıt

NCAP testi diye birşey var Google amcaya bakabilir isteyen ...

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Hocam senin şu yorumların harika ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biraz da bakış açısı meselesi. Eğer arabalara ilgim merakım olmasaydı 2000 model bir clio işimi görürdü ve param olsa da fazlasını almazdım. Ne gerek var hepsi 4 tekerli değil mi? Ama arabara karşı ilgi ve zaaflarım olduğu için farklı farklı arabalar aldım. Alırken hiç nasıl satarım diye düşünmedim binmek için aldım.

Skoda Fabia 2016: Sıfır aldım hala kullanıyorum hiç masraf etmedim.

BMW 116i 2013: 30 binde aldım hiç masraf etmedim ama çok yaktığı için sattım.

Audi A1 2012: 50 binde aldım araba pert çıktı eksperle esnaf el ele dolandırdı ve sanayiden çıkmadığım için sattım neyseki aynı paraya tekrar aldığım yere.

BMW 320d 2013: 160 binde aldım 240 bin e kadar 3 yıl hiç masraf etmeden bindim. Bakımdan bakıma. Ev almak için sattım.

BMW 520ia 1998: 320 binde aldım hiç baktırmadan ve hata ettiğimi anladım araba 20 bin masraf açtı en sonunda bütün masrafları durmuştu çünkü her şeyini yenilemiştim fakat ben arabadan soğudum bu sefer ve sattım.

Volkswagen Eos 2008: 99 binde aldım cabrio sisteminde veya herhangi bir yerinde hiç sorun çıkmadı. Bir lira masraf etmeden halen kullanmaktayım.

• Kuş Kafası kullanıcısına yanıt

sağol gardasim kiremithane çocuğuyuz olur eyle:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Nisan 2022; 16:51:50 >
  • E39 5.30i
    E38 7.50ila
    W220 s500

Gibi gediklilere ikinci el olarak sahip olmuş ve yürütmüş birisi olarak tek söyleyeceğim şey, sanayiide çevreniz ve ahbaplariniz yoksa ve cukkanız sağlam değilse kimvurduya gider helak olursunuz. Adamın g.tünden donunu alırlar o derece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Donsuz kalın diyon yani…

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Donsuz kalsa iyi. Evin barkın dağılır hayatın mahfolur. Eşinden daha fazla sanayi ustalariyla görüşürsün.

• Unutma;

Senin luks dedigin araclarda birileri icin teneke sinifindadir. Onlara gore de sen cahilsin👍🏻

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

hayır, çünkü 10 yıllık bmw üzerindeki vergi yükü sıradan araç parasından çok daha fazla olduğu için. ikinci elde satıldıkça vergi fazlası sıfırlanıyor.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

sence hala e38 lerin temizinden, yürülebilirden kalmış mıdır? bu aralar aracı satıp daha ucuz birşey alma arefesindeyim. bmw olmasada peugeot 607 ilgimi çekiyor. her ne kadar triger seti 10.000 tl olsa da ona ayıracak bütçem de var. ben de yukarıdaki genç arkadaş gibi düşünüyorum 2009 honda civic alacağıma d-e sıfını bir araç çok daha mantıklı geliyor bana.

• Sanayideki ustalar bu konuyu beğendi.

İlk sahibi BMW'ye biner
    Sonraki sahiplerine BMW biner.

• Konuya şöyle bir bakış açısı getireyim; yaşadığınız yer çok önemli bu seçimde. Örneğin Antep, Antakya gibi sanayisi gelişmiş bir şehir ise aracın yaşı önemsizdir.
    Her parça bulunur her sorun çözülür.
    Ama küçük illerde ve Doğu da iseniz usta bulamazsınız. Eski araç haliyle hortumu çatlar vb veya basit parçalar bile büyük sorun olabilir.
    Karar yine de sizin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anlamadığımız nokta şu sen BMW Mercedes vs ucuza aldın diye yedek parça ucuz olmuyor hatta bilakis daha pahalı. Her bütçeye araba üretlir.

Neden Almanya ABD gibi ülkelerde ucuz sıfır araba çok satılıyor premium 2. El para etmiyor sebebi yürütme maaliyeti. Araba eskidikçe bir çok parça değişimi gerekiyor bunun da maaliyeti çok yüksek oluyor. Haliyle insanlar daha modern daha az masraflı yeni atabalara yönleniyor.

Çok paran vardır. Bu işlere meraklısındır, sanayide bolca tanıdık güvenilir usta vardır. Araba ilk sahibindendir alır binersin.

• Aman sanayiye, parçacıya işiniz düşmesin!
    Jaguar x type sahibiyle sohbetim olmuştu, aracı Ford motora sahip olduğundan parça alırken araç markasını Ford olarak söylermiş, Jaguar’ı duyarlarsa aynı parçaya iki katı fiyat istiyorlarmış.
    Ne kadar doğru bilemem ama olmayacak iş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox913 -- 1 Mayıs 2022; 10:17:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fox913 F kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam akrabamız da galiba 1993 model Mitsubishi Lancer vardı parça alırken Hyundai Excel derdik yoksa fiyat farkli veriyorlardı ne hikmetse halbuki iki araba aynı araba parça aynı parça

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.