Şimdi Ara

lumia 520 ekran kırılması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün 1 metreden düşen telefonumun ekran çatladı dokunmatik çalışmıyor tamir süresi, fiyatı, hangi servise göndereceğim konusunda yardım edebilir misiniz?

bu üç unsur başta olmak üzere diğer unsurlara göre ne yapmamı tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocknrollplane -- 23 Ocak 2015; 18:45:00 >

• Geçmiş olsun güzel kardeşim naptın halledebildin mi
  • 1 Metreden düştü ve ekranı çatladı düşürdüğünüz zemin asfalt mıydı yoksa beton veya ahşap mıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

1 Metreden düştü ve ekranı çatladı düşürdüğünüz zemin asfalt mıydı yoksa beton veya ahşap mıydı

Ne fark eder ki sonuçta WP bir kişiyi daha üzdü. İki elim yakanda WP artık insanları üzemeyeceksin !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

1 Metreden düştü ve ekranı çatladı düşürdüğünüz zemin asfalt mıydı yoksa beton veya ahşap mıydı

Ne fark eder ki sonuçta WP bir kişiyi daha üzdü. İki elim yakanda WP artık insanları üzemeyeceksin !!!

Yav kardeşim Windows Phone ile camın ne alakası var Allah akıl fikir bahşetsin ayıp valla afedersin Cahilliğinden mi böyle konuşuyorsun yoksa bizle uğraşmak mı istiyorsun wp bir kişiyi daha üzmüşmüş sanki işletim sistemi camı sağlam kılıyor o zaman Android telefonlarında camı kırılıyor Android mi üzüyor insanları o camın firmasına ait olan bir şey ben sana bir şey demiyorum sen bir gün buradan banlanacaksın ve sahte bir hesapla yine yavaş yavaş aramıza girmeye çalışacaksın yazık valla yazık

• quote:

quote:

quote:

Yav kardeşim Windows Phone ile camın ne alakası var Allah akıl fikir bahşetsin ayıp valla afedersin Cahilliğinden mi böyle konuşuyorsun yoksa bizle uğraşmak mı istiyorsun wp bir kişiyi daha üzmüşmüş sanki işletim sistemi camı sağlam kılıyor o zaman Android telefonlarında camı kırılıyor Android mi üzüyor insanları o camın firmasına ait olan bir şey ben sana bir şey demiyorum sen bir gün buradan banlanacaksın ve sahte bir hesapla yine yavaş yavaş aramıza girmeye çalışacaksın yazık valla yazık

Sonuçta WP o kullanılcak camı seçmiyor mu? Adam gıbı cam seçsinler

• quote:

quote:

Ne yapacaksın microsofta çok merak ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sonuçta WP o kullanılcak camı seçmiyor mu? Adam gıbı cam seçsinler

androidde de aynı camlar kullanılır hatta daha dandiği bile var niye androide düşman değilsin

• aynı gün yaptırdım da yine biraz sıkıntı var bir süre böyle idare edeceğim artık sonrası Allah kerim :D
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Bilader sallamayın gider wp gayet guzel ozellikle lumia 1520i cok beğeniyorum gitsin venuse cop desin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vdsl2 -- 3 Şubat 2015; 10:45:12 >
  • Hocam talihsiz bir olay yaşamışsın geçmiş olsun. Fakat emin ol, amiral bir gemi android yada ios telefonun olsa bile aynı şey başına gelebilirdi. Nokialar sağlam telefonlardır. Bence haksızlık ediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antep__lee

Hocam talihsiz bir olay yaşamışsın geçmiş olsun. Fakat emin ol, amiral bir gemi android yada ios telefonun olsa bile aynı şey başına gelebilirdi. Nokialar sağlam telefonlardır. Bence haksızlık ediyorsun.

elbette başka bir telefonda da böyle bir durum olabilirdi de diğer yönlerine ne demeli? windows phone sistemi ve lumia serisi bruma gibi tamam potansiyel olduğu doğru da olmuyor işte sürekli çok iyi olacak diye gazlanıyor ama olmaz olacaksa da 3-4 seneye daha ihtiyacı var
  • Telefonun fiyatı çok ucuz. Hatta bir kampanya vardı 600lü bir model 140tl gibi bir fiyata satılıyordu. Bence ondan al eğer satışı devam ediyorsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teleservice de 90 liraya yaptırmıştım ben. Orijinalinden farkı yok. Aynı kalitede dokunmatik panel takıldı. Yada öyle hissediyorum bilmiyorum ,alışmış olabilirim yani :) 8 ay oldu sonuçta :)

• bu arada tamirden sonra şarj daha çabuk bitmeye başladı acaba bataryayı mı değiştirdiler diyerek başka birinden batarya aldım denedim yine aynı bir gün bile dayanmıyor artık 3g, internet, ekran parlaklığı hepsi kapalı sadece konumu fazla kullanıyorum bir gün bile dayanmıyor artık yedek batarya mı alsam yoksa kablosuz şarj aleti mi?
  • Benim telefonunda senesi geldi gelecek artık. Batarya harbiden vasat durumda artık. Yeni bi batarya yüksek amperli bulabilsek güvenilir çok iyi olur

• dostum lumianın orjinal servisi ankara demirtepe metro duragının ordadır.120 TL ye yaparlar.Ama telefonun fiyatı zaten 300-400 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerlensu

dostum lumianın orjinal servisi ankara demirtepe metro duragının ordadır.120 TL ye yaparlar.Ama telefonun fiyatı zaten 300-400 tl

eyvallah sağolasın telefon bana içindeki bilgilerle birlikte acil olarak lazım olduğu için hemen yaptırmıştım

o değil de bu windows phone da bir kısımda uygulamaların arka planda çalışıp çalışmayacağına izin veriyorduk bulamıyorum bu kısmı biliyor musun sen başgan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocknrollplane

quote:

dostum lumianın orjinal servisi ankara demirtepe metro duragının ordadır.120 TL ye yaparlar.Ama telefonun fiyatı zaten 300-400 tl

eyvallah sağolasın telefon bana içindeki bilgilerle birlikte acil olarak lazım olduğu için hemen yaptırmıştım

o değil de bu windows phone da bir kısımda uygulamaların arka planda çalışıp çalışmayacağına izin veriyorduk bulamıyorum bu kısmı biliyor musun sen başgan?

Ayarlar-Pil Tasarrufu-Kullanım Uygulamalar listelenecektir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rocknrollplane

quote:

Ayarlar-Pil Tasarrufu-Kullanım Uygulamalar listelenecektir

eyvallah hocam sağolasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.