Her şey iyi gidiyordu mağazaya bakayım dedim ne var ne yok. Oyunlara geldim Top free'den 6-7 tane oyun seçtim indirdim sırayla tlefona gönderdi. İnmişlerdir dedim denedim telefon açılmadı ne çift tık ne tuş işe yaradı soft reset attım bi baktım oyunlar duruyor sd kkart fix cart curt olaylarına girmiş no dedim geldi yine gitti yes dedim fixle hadi yine olmadı fixten sonra yine koptu PC'ye taktım sd kartı esetle tarattım error opening buldu bir çok gizli dosyada. 494 mb boş yer kalmış kartta bundan olabilir mi? Yoksa 8.1 betasının işkencesi mi?
Sandisk 16 GB C10 kullanıyorum.
kart bozulmuş belli ki, karta telefon üzerinden format at
sandisklerde sorun yaşayan çok oluyor hafıza kartından kaynaklı olabilir.
Neyden kaynaklıydı bilmiyorum fakat 6 tane oyun iniyordu tak çıkar yapa yapa indi oyunlar zor da olsa. Her tak çıkardan sonra fix yaptırdım ayrıca.
Zaten 16 GB doldu ilk fırsatta yeni SD alacağım 6 oyun 6.5 müzik yer tututyor yetmedi.
SLM ARKADAŞLAR BENİM TELEFONUMDA LUMİA 625 BENDEDE AYNI SIKINTI VAR 5 TANE SD CARDIM VAR 1 TANE Sİ 16 GB 2 TANESİ 2 GB BİTANESİ 8 GB BİTANEDE 1 GB VAR 1 GB HARİCİNDEKİLERİ OKUMUYOR 16 GB TI TAKTIM TELEFONU KAPATIYORUM AÇINCA NOKİA YAZISI GÖSTERİYOR SONRA YAZI SİLİNİYOR EKRAN GİDİYOR 1 GB TI OKUYOR NEDEN BÖYLE ANLAMADIM 2 GBLERİDE OKUMUYOR 8 GBYİDE OKUMUYOR BİLEN VARSA YARDIM ETSİN