Şimdi Ara

Lumia 735 şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 735 in şarjı çabuk gidiyomuş gibi geliyo sizde durum nasıldır acaba ayarlarla alakalı mı??

• bende 1bucuk gune yakin gidiyor sende ne kadar bilmiyorum ama , pil tasarrufundan arka planda calisan uygulamalara bak vede internette sadece whatsapp ile isin varsa 2g modunda kullan parlakligi da otomatik yap yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3g açık çok yoğun kullanımda bile 1 günde şarjı bitmiyor , 2g normal kullanım ile çok rahat 2 gun gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA7034F2D -- 20 Nisan 2015; 17:30:47 >
  • Yoğun kullanımda bir günde zor bitiriyorum. Normal kullanımda 2 gün falan gidiyor. 2gye hiç düşürmedim pil tasarrufu filan da kapalı.

• netist N kullanıcısına yanıt
    nasıl kullanıyorsunuz. hangi programlar yüklü, kaç tane mail adresi ve push bildirim veren uygulama var. kullanım senaryosunu yazarsanız daha güzel yardımcı olurum. yani pil bitene kadar neler yapıyorsunuz. bir de mesela gece yatmadan yüzde 100 olarak telefonu bırakın, sabah kalktığınızda 8-10 saatlik bir bekleme durumunda şarjında azalma nedir? bu bilgileri vermeniz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

nasıl kullanıyorsunuz. hangi programlar yüklü, kaç tane mail adresi ve push bildirim veren uygulama var. kullanım senaryosunu yazarsanız daha güzel yardımcı olurum. yani pil bitene kadar neler yapıyorsunuz. bir de mesela gece yatmadan yüzde 100 olarak telefonu bırakın, sabah kalktığınızda 8-10 saatlik bir bekleme durumunda şarjında azalma nedir? bu bilgileri vermeniz lazım.

senkronizasyonu sürekli açık 9 mail. Facebook, Facebook Messenger, twitter,skype, whatsapp bildirimleri açık. Pek kullanmazsam sabah şarjdan alıp akşam eve gelince %65-70 oluyor. %100 den %90a hızlı düşüyor, yatarken şarjdan aldığımda sabah%90 falan oluyor.

• %100'den aşağı düşmesine ben sinir oluyorum :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zphr Z kullanıcısına yanıt
    Gayet normal o zaman kafaya takmayın.9 mail ve sosyal programlar, cihaz kilitli olsa bile ara ara senkron yaparak push bildirim vererek nispeten pil tüketimi yaparlar. gece ful bırakıp sabah yüzde 90 olması normal sayılır. Pil durumu bence normal. Zaten akşam mecbur şarja takacasınız. 9 mail adresi ve sosyal programları kullanmanın hediyesi olarak cihazı prize bağlayın yapacak bir şey yok:) Ama cihazda donanımsal sıkıntı olabilir diye düşünmeyin. Ben hemen her lumia modelini kullandım. Üç aşşağı 5 yukarı geneli aynı zaten. 1520 ve 1320 yi saymıyorum onların pili baba. Mesela bende genelde facebook whatsapp instagram ve 2 mail tanımlı olur. Bazı cihazlarda gece 10 saatlik bir bekleme sonunda pil halen yüzde 100 kalırken bazı cihazlarda yüzde 95 falan olurdu. Ama yüzde 100 kalan cihazı ekranını açıp bir kaç yere girip çıkınca hemen 97 düşerdi. Yani pil yüzdesine fazla kafayı takmamak lazım. Ancak normal bir gece beklemesinin ardından sabah kalktığınızda pil yüzde 80 ler ve daha altına indiyse ya cihaz arka planda bir takım güncellemeler yapmıştır ya cihazın uykuya girmesini engelleyen programlar vardır ya da donanımsal sıkıntı vardır, pil arızalanmıştır. Onun haricinde kafayı takmayın. ben eskiden çok kurtluydum bu konularda. Ama çok sayıda cihaz kullandım ve gördüm ki hemen hemen hepsi aynı durumda. Yani akşam şarja takmak gerekiyor. Ha tabi telefona hiç ellemeyip 3g yi wifi yi kapatır cebime koyarım 1 hafta da gider ama o bir kullanım senaryosu değil tabi ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Gayet normal o zaman kafaya takmayın.9 mail ve sosyal programlar, cihaz kilitli olsa bile ara ara senkron yaparak push bildirim vererek nispeten pil tüketimi yaparlar. gece ful bırakıp sabah yüzde 90 olması normal sayılır. Pil durumu bence normal. Zaten akşam mecbur şarja takacasınız. 9 mail adresi ve sosyal programları kullanmanın hediyesi olarak cihazı prize bağlayın yapacak bir şey yok:) Ama cihazda donanımsal sıkıntı olabilir diye düşünmeyin. Ben hemen her lumia modelini kullandım. Üç aşşağı 5 yukarı geneli aynı zaten. 1520 ve 1320 yi saymıyorum onların pili baba. Mesela bende genelde facebook whatsapp instagram ve 2 mail tanımlı olur. Bazı cihazlarda gece 10 saatlik bir bekleme sonunda pil halen yüzde 100 kalırken bazı cihazlarda yüzde 95 falan olurdu. Ama yüzde 100 kalan cihazı ekranını açıp bir kaç yere girip çıkınca hemen 97 düşerdi. Yani pil yüzdesine fazla kafayı takmamak lazım. Ancak normal bir gece beklemesinin ardından sabah kalktığınızda pil yüzde 80 ler ve daha altına indiyse ya cihaz arka planda bir takım güncellemeler yapmıştır ya cihazın uykuya girmesini engelleyen programlar vardır ya da donanımsal sıkıntı vardır, pil arızalanmıştır. Onun haricinde kafayı takmayın. ben eskiden çok kurtluydum bu konularda. Ama çok sayıda cihaz kullandım ve gördüm ki hemen hemen hepsi aynı durumda. Yani akşam şarja takmak gerekiyor. Ha tabi telefona hiç ellemeyip 3g yi wifi yi kapatır cebime koyarım 1 hafta da gider ama o bir kullanım senaryosu değil tabi ki.

alıştım zaten artık. Ben 720 den geçtim 735e, 720de 100 den düşmesi baya sürüyordu. 735deki düşüş normal ama 720 den sonra canım sıkılmıştı bi süre.

• quote:

Orijinalden alıntı: VeF

%100'den aşağı düşmesine ben sinir oluyorum :D

o zamn 625 al :)

sabah 7 buçuk öğlen 3 e kadar %100 görüyodum ben :) 625 de

735 e geçince çok canımı sıktı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: VeF

%100'den aşağı düşmesine ben sinir oluyorum :D

o zamn 625 al :)

sabah 7 buçuk öğlen 3 e kadar %100 görüyodum ben :) 625 de

735 e geçince çok canımı sıktı :)

Lumia 925 kullanıyorum :D

• Evet 735 in şarjı 100 den 90 a biraz hızlı iniyor ama % 10 dan aşağı baya direniyor :) pili düzenli şarj ederseniz pil süreleri uzuyor. yani %70 lerde 40 larda ara ara tam şarj olmadan telefonu şarj ederseniz batarya performansı düşer. Ben elimden geldiğince %3-5 gibi yada tam bitirip %100e kadar şarj ediyorum. Düzenli ve tam şarj ederseniz batarya değerleri de daha kararlı oluyor hemde şarjınız daha iyi dayanıyor. Bu benim uzun süredir yaptığım ve uzun denemeler sonucu gözlemlediğim bir durum. Bu arada telefonum beklemelerde hiç şarj harcamıyor sayılır. bütün gece hareketsiz kaldığında ya %1 gidiyor ya hiç gitmiyor. (2g de ve arka planda sadece sık kullandığım ve şarj harcamayan programlar çalışırken) Pil tasarrufu menüsünden arka plan izinlerini iyi ayarlamak lazım. Mesela ben facebookdan bildirim almak istemediğim için, gelen bildirim, mesaj ve haberlerin çok da acelesi ve önemi olmadığı ve arkaplanda çok şarj yediği için izin vermiyorum. Ama watsap sürekli çalışır arka planda, bildirimler anında gelir ve program tam bir pil dostu :) 735 pil konusunda beni çok memnun etti lumia 925 den sonra. Neler çektim be 925 ten

herkeze lumia 735 tavsiye ediyorum. Bu fiyata ve bu özelliklerde başka alınacak telefon bulamadım ben. wp na alışan bir daha bırakamaz.

Buda ilk wp um deniz suyu mağfetmişti
     Lumia 735 şarj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozansefer -- 22 Nisan 2015; 9:23:29 >

• ozansefer O kullanıcısına yanıt
    Bu da benim emektar.
    Şu an 735 kullanıyorum.

Lumia 735 şarj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 22 Nisan 2015; 11:53:04 >
  • Maşallah hala canavar gibi

Ne telefondu be.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.