Şimdi Ara

Lumia 920 Mobil Facebook Fotoğraf Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi benim sorunum mobil facebooktayken anasayfada ve kişilerin duvarlarındaki fotoğrafları yarım yamalak görmek. Normalde minimalize edilmiş şekilde gözüküyor olması lazım ama benim telefonumda uzun bir süredir sadece sol üst köşeden gösteriyor büyük bir şekilde yani fotoğrafın tamamı gözükmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim örnek olarak şöyle:

Lumia 920 Mobil Facebook Fotoğraf Sorunu. Lumia 920 Mobil Facebook Fotoğraf Sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezunbeyin -- 10 Temmuz 2014; 17:24:15 >

• Neden Facebook app i kullanmıyorsun ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

Neden Facebook app i kullanmıyorsun ki?
    facebook uygulamasını kullanmaktansa bu daha rahatıma geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezunbeyin

facebook uygulamasını kullanmaktansa bu daha rahatıma geliyor.

Alıntıları Göster
    kimsenin mi bi fikri yok ya?
  • Bendede aynı sorun var tam boyut gör demekten bıktım. Uygulama bence çok daha yavaş kalıyor tarayıcıya göre ya da alışkanlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Bendede aynı sorun var tam boyut gör demekten bıktım. Uygulama bence çok daha yavaş kalıyor tarayıcıya göre ya da alışkanlık.
    aynı sorun bende de var telefonum lumia 520 işletim sistemi 8.1 eskiden de böyledi hala böyle tarayıcı değişmiş sözde bi çözüm beklememiz lazım yakında 8.1 güncellemesini herkes indirebilecek inşallah ara güncellemelerde düzeltilir facebook app ise berbat bir şey ayrıca şarjı daha fazla harcıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihilhn7

aynı sorun bende de var telefonum lumia 520 işletim sistemi 8.1 eskiden de böyledi hala böyle tarayıcı değişmiş sözde bi çözüm beklememiz lazım yakında 8.1 güncellemesini herkes indirebilecek inşallah ara güncellemelerde düzeltilir facebook app ise berbat bir şey ayrıca şarjı daha fazla harcıyor

Alıntıları Göster
    benim hala windows phone 8 ama sizin de dediğiniz gibi tam boyut gör demekten bıktım. bir babayiğit çıkıp çözse çok güzel olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whatsapp Web Kamera Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    İnstagram Android sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

benim hala windows phone 8 ama sizin de dediğiniz gibi tam boyut gör demekten bıktım. bir babayiğit çıkıp çözse çok güzel olur.

Alıntıları Göster
    Bunun çözümü yok maalesef.
  • Uygulamadan kaynaklanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

Uygulamadan kaynaklanıyor.
    Uygulamadan kaynaklanıyor derken? Yani mobil facebook'un normale dönmesi için facebook uygulamasını silmemiz mi gerekecek?
  • Android de böyle bişi olmuyor ne hikmetse. Bende aynı sorunu yaşıyorum. Hatta kişinin fotoğraflarını sırayla ( görünmeyen sağa sola tuşlarıyla bakmaktan bahsediyorum ) bakarken 3.- 4. Resimde tam boyut gör dedikten sonra geri dönüş yaptığınızda ilk resimden başlıyor. Çok tuhaf ve enteresan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Android de böyle bişi olmuyor ne hikmetse. Bende aynı sorunu yaşıyorum. Hatta kişinin fotoğraflarını sırayla ( görünmeyen sağa sola tuşlarıyla bakmaktan bahsediyorum ) bakarken 3.- 4. Resimde tam boyut gör dedikten sonra geri dönüş yaptığınızda ilk resimden başlıyor. Çok tuhaf ve enteresan.
    aynen o da var.
  • quote:

aynen o da var.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de hala bulamadım bu arada
  • Aynı sorun bende de var maalesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E

Aynı sorun bende de var maalesef...
    İnternet Explorer'dan kaynaklanan bir durum. WP 8 de de vardı. Hala düzeltimedi.
  • Facebook app, daha çok grupların ve takip ettiğim sayfaların haberlerini gösterdiğinden facebook'a tarayıcıdan giriyorum; o da arkadaşlarımın haberlerini daha çok gösteriyor ama fotoğrafları tam boyut gör demekten ben de bıktım.

• quote:

Facebook BETA indirin. Gayet hızlı ve kullanışlı bence.

• Maxthon tarayici deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Az önce denedim. Maalesef sorun devam ediyor ayrıca telefon maxthon ile aşırı ısınıyor nedense. Lumia 920

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.leon

Az önce denedim. Maalesef sorun devam ediyor ayrıca telefon maxthon ile aşırı ısınıyor nedense. Lumia 920
    Şimdi denedim sorun yok bende,resimdeki gibi duzgun.
     Lumia 920 Mobil Facebook Fotoğraf Sorunu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.