Şimdi Ara

Lumia 925 Isınma Ve Kendini Reset

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce aldım telefonu.Isınma sorunu hep vardı oyun oynarken olsun nette gezerken olsun ama özellikle 9gag uygulamasında aşırı ısınıyor hep ısınıyordu bu uygulamada ama hiç ısınmış haldeyken kendine reset atmamıştı.Telefonda yaptığım pek bir şey yok Word At Arms oynuyorum,internette dolaşmak ve 9gag bu kadar arada dizi-film fakat ısınma veya reset söz konusu değil dizi izlerken.Oyun oynarken ısınıyor eyv gayet normal ama 9gag'de aşırı ısınıyor ve reset attığında baya tırstım birşey olucak diye.Ne yapmalıyım garantiye mi vereyim yoksa biraz daha bekleyip başka neler olacağını mı göreyim ?

Telefon Distribütör garantili 32 GB Siyah.1099'a N11'den almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaVCn -- 30 Mayıs 2014; 4:01:07 >

• Garantiye vermen daha mantikli. 925in ısınması ilginç aslında aliminyum kasalı bir de. Ya yaziliminda sıkıntı var gereksiz yere zorluyor telefonu. Yada cihaz arızalı.
  • Cevabın için teşekkürler Telefonun sağ arka tarafı ısınıyor.Güncelleme olarak Lumia Black'da şuan.Telefonu fabrikaya döndürmeyi düşündüm ama ısınmayı çözmez diye düşünüyorum.Birde gene aynı yer kapak bildiğin bastırdığında çatırdıyor ama kırılacak gibi değil sanki oturmamış gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.