Şimdi Ara

Lumia 925 mi İphone 5C mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar Nexus 4 telefonumu sattım şuan yeni telefon alma aşamasındayım. iki telefon arasında kaldım Lumia 925 ve İphone 5c açıklamalı önerilerinizi bekliyorum.

- Telde oyun oynamam, film izlemem
    - Sosyal ağları kullanırım
    - gmail kullanırım
    - Tel stabil olsun
    - şarj uzun gitsin
    - fotoğraf çekerim
    - telefonla çok konuşurum ses kalitesi iyi olmalı ( genelde hoparlör açık konuşurum )

• Bu dediklerini ikisindede sorunsuz yaparsın ancak şöylede bir durum var oyun ve uygulama konusunda ios sayesinde 5c 2-3 adım önde.
  • L925 1.099 TL
    İphone 5c 1.775 TL

aradaki farka değer mi peki?
  • bence aradaki farkı vermeye değmez şarj konusunda ise 925 daha iyidir diye tahmin ediyorum
  • bugün ikisinede baktım L925 daha alınası gibi ekranı büyük parlaklığı iyi stabil işletim sistemi var ama iphone 5C nin verdiği histe çok güzel ekranı büyük olsa kesin 5C alırdım ama galiba L925 alıcam gibi.

birde L925 alınca 100 TL wold puan + Nokia dan uygulama satın almak için 50TL hediye alıyorum.
  • golgeee kullanıcısına yanıt
    925 in kasa yapısı ve tasarımı gerçekten çok iyi eline aldığında kalitesi belli oluyor dediğin gibi albenisi de yüksek çekiyor kendine birde world puan hediye çeki ile daha alınası bir ürün bence
  • KLİKSA dan L925 almış bulunmaktayım.
  • golgeee kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanırsın umarım ayrıca cihaz hakkındaki düşüncelerinide yazarsan faydalanmış oluruz kısa bir inceleme filan
  • teşekkür ederim. telefonu hatim edeyim mutlaka yardımcı olurum
  • Hayırlı olsun arada ki fiyat farkına değmezdi iyi yaptınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim.
  • Şarj ve fotoğraf ta 925 daha iyidir ikiside stabil ses konusunda bir fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.