Şimdi Ara

Lumia 930 mu Note 4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2,5 aydır değişim bekleyen cihazıma inşAllah bu hafta kavuşacağım.

Lumia 925 cihazımı 930 ile değiştiriyorlar.

Garantisi Şubat ayının 16 sına kadar devam ediyor ancak sıfır cihaz geliyor.

Sıfır, stabil ve kamerası 930 un kuvvetli tarafları.

Note 4 daha büyük, donanımlı ve Android.

Telefonu uzun yıllar kullanan biriyim. Her yeni model çıktığında değiştirebilecek durumum yok. Note 4 ü ikinci el olarak düşünüyorum. 930 ile birebir değişim yapacağım.

Sizce garantisi bitmiş olsa bile sonuçta sıfır cihaz gelecek, 930 u alıp kullanayım mı yoksa ikinci el note 4 ile takas daha mı mantıklı olur?

Windows genel manada benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ancak 3. Sınıf muamelesi görmek canımı sıkıyor. Android bu yüzden düşünüyorum. Note 4 sizce ne kadar süre idare eder? Andoridin devamlı yüksek donanıma ihtiyaç duyduğu bir gerçek.

Bi tarafım 930 un nesini beğenmiyorsun, sıfır cihaz geliyor, seni rahat 2 yıl götürür diyor diğer tarafım Microsoft'tan, Windows'tan çektiğin yetmiyor mu(market, uygulama, servis olarak) al note 4 gittiği yere kadar kullanırsın diyor.

Sizce hangisi mantıklı?

Note 4 ü ikinci el almayı düşündüğüm için kullanıcı olarak nelere dikkat etmem gerekir, kronik hataları var mı?

Konuyu burada da açmamın sebebi note 4 kullanıcılarının cihaz hakkındaki özellikle olumsuz yönlerini öğrenmek.

Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Note 4 le lumia 930 u birebir degisim yapicak kimseyi bulamazsin. Eger oyle bi firsat bulduysanda hic kacirma degistir.

• EMREEYMN E kullanıcısına yanıt
    Sonuçta biri sıfır cihaz diğeri kullanılmış.

Bulamazsam da kullanırım sıkıntı değil.

• dark1983 kullanıcısına yanıt
    Arkadas haklı bire bir kimse değişmez

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Yine söylüyorum sıkıntı değil. Ben kullanırım

Benim isteğim konu hakkında yorum yapmanız. Birebir değişilir mi değişilmez mi sorduğum soru zaten bu değildi.

Note 4 tercih edebilirsin, şunlara dikkat etmelisin. Tarzında cevap alabilirsem memnun olurum.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark1983 -- 19 Ocak 2016; 21:17:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi 9 vs Galaxy S10+
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.