Şimdi Ara

Lumia cihazların 2.el durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende bir lumia kullanıcısı olarak telefonlarımızın 2.el değerinin olmayışını yeni öğreniyorum,arkadaşımda lumia 625 cihaz var ve hiç bir telefoncu almıyor ve bu cihazı sıfır aldığı yer bile,android cihaz getir alabilirim ama Windows gitmiyor diyor bu işe Microsoft'un market uygulamaları sebep biliyoruz ams bu kadar da değersiz olmamalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100-200 e alan çıkar
  • Kurtlu baklanın kör alıcısı olur....

• maalesf böyle bir sorun var evet 512 mb ramli telefonların ikinci eli neredeyse yok ama şu durum var asker telefonları satılmaya başlandıgından eğer fiyatı daha uygun tutarsan cabuk elden cıkıyor..
    1320 elımde kı telelfonu ben 450 tlye sattım..alacısı yok değil ama cabukta bulunmuyor..
  • arkadaslar lumıa 525 veya 530 almayı dusunuyordum telefoncuda lumıa 630 kutusu gordum adam telefonun sıfır oldugunu soyledı ve 350 tl fıyat verdi teknosanın sıtesınde 500 550 tl fıyat var sizce telefoncuya guvenmelımıyım tel 2. el ise bu fıyata alınır mı sımdıden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof_smartmını875

arkadaslar lumıa 525 veya 530 almayı dusunuyordum telefoncuda lumıa 630 kutusu gordum adam telefonun sıfır oldugunu soyledı ve 350 tl fıyat verdi teknosanın sıtesınde 500 550 tl fıyat var sizce telefoncuya guvenmelımıyım tel 2. el ise bu fıyata alınır mı sımdıden tesekkurler

Lumia 630 Hepsiburada da 450 lira falan olması lazım. Ama 512 mb ram var.
    Almışken lumia 525 almanı tavsiye ederim.zaten ikisinde de ön kamera ve flash yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 30 Mayıs 2015; 19:38:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonculara sakın güvenmeyin işin içinde bi iş olmadan yardım edeceklerine katiyen inanmam dikkatli olun bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 512 mb ram ile her oyunu oynayabilirmiyim androidde bu pek mumkun degil de onun icin soruyorum(cihaz: vodafone smart mini 875)

• quote:

Orijinalden alıntı: prof_smartmını875

512 mb ram ile her oyunu oynayabilirmiyim androidde bu pek mumkun degil de onun icin soruyorum(cihaz: vodafone smart mini 875)

Oynayamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa gibi mağazalarda bile nadiren Windows Phone görüyoruz. Her yerde 2 bin liralık fiyatlarıyla Samsung'lar dolaşıyor. İnsanlar tanımıyor ki Windows'u neden alsın? Sıkıntı burdan kaynaklanıyor bence. Windows iyi reklam yapmalı. Gerçi Windows Phone kullanıcıları nadir olduğu için bana kendimi farklı hissettiriyor hoşlanıyorum bu durumdan

• outbacklive kullanıcısına yanıt
    telefoncular satabilecekleri telefonları alıyor. bu durumun çoğu nokia'dan kaynaklanıyor. lumia'lardan önce kötü imaj bıraktığı için kimse almak istemiyor. nokianın android kullandığını zannedenler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse o zaman en iyisi 525 almak

• Merhaba alali daha 1 sene olmadi telefonumu ankarada iseniz size uygun fiyata 200 tl verebilirim.kutusu bir yildan fazla garantisi duruyor.

• Kullan gitsin kardeşim bozulana kadar. Başka türlü bi gideri olmuyor
  • İkinci el l820 yi 360 liraya gordum adam bimeksten 18 ay once aldim yazmis fiyat sizce nasil

• Telefoncu esnafıyla iş yapıyorsanız zaten baştan kaybetmişsiniz demektir.Teknoloji özürlü zekası kıt insanlardır çoğu. Telefonu eline alıp menülerde hızlı hızlı geçerek 'bak kasma donma yok çok hızlı'' gibi cümlelerden başka bir şey bilmezler çoğu. lumia 625 i senden 150 liraya alıp başkasına 400 liraya satarlar. Her işlerinde en az yüzde 300 kar yapmadan çalışmazlar. Esnaflığın kitabına terstir bir çok hareketleri. Geriye satmak için telefon alıyorsan yine baştan kaybetmişsindir. İkinci el alıp satıyorsan elden alıp elden satacan. Telefoncu esnafına telefon satılmaz ve alınmaz. Bu sözlerime adam gibi esnaflık yapan telefoncu kardeşlerim alınmasın ama ben pek adam gibisini parmakla gösteriyorum artık.
  • Ustam teknosa pahalı zaten. Televizyon alacaktım geçenlerde şu teknosanın turuncu günü mü neydi,satıcı indirimde abi kaçırma 600 tl daha ucuz şu an falan dedi. Bende akşam uğrarım bir daha diyerekten araştırmaya başladım. İndirimli dedikleri fiyat zaten piyasa değeri.bende tv almayı erteledim şuan. Kardeşime 1520 yi hepsi buradadan aldım. Tavsiye ederim

• Arkadaşlar lumia ların müzik çalar Performansı nasıl ? Bluetooth kulaklık ile müzik dinlerken kalite nasıldır fikir verebilecek olan varmı ?kablolu kulaklık kullanmıyorum , ikinci eli uygun fiyatlı olması sebebi ile barınmaya başladım kıroluk gibi Olmasın ama :))) Bluetooth lu MP3 çalar alana kadar telefon alırım 2. El temiz daha mantıklı diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Arkadaşlar lumia ların müzik çalar Performansı nasıl ? Bluetooth kulaklık ile müzik dinlerken kalite nasıldır fikir verebilecek olan varmı ?kablolu kulaklık kullanmıyorum , ikinci eli uygun fiyatlı olması sebebi ile barınmaya başladım kıroluk gibi Olmasın ama :))) Bluetooth lu MP3 çalar alana kadar telefon alırım 2. El temiz daha mantıklı diye düşünüyorum

Telefondan telefona değişir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.