Şimdi Ara

Lustral fayda etmiyor yarin doktora gideceğim yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lustral 3.5 ay oldu hiç bi faydasını görmedim bu nasıl bi ilaç anlamadım takinti ve anksiyete tedavisi goruyorum yarın doktorumla randevum var cipralex nasil bir ilac doktoruma bunu kullanmak istediğimi söyleyeceğim olumsuz bişey okumadim bu ilaçla ilgili kullanan varsa yardimci olabilir mi Allah rızası için ya bu hastalık yüzünden bi işte calisamiyorum derslerime odaklanamiyorum:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• kaç mg kullanıyorsun ? mg arttırabilir
  • Doktor bırak derse bile Sakın birden bırakma, azaltarak bırak. Yoksunluk sendromu olursan 3 gün kendine gelemezsin..

• Atarax gece lustral doz artimi ve tranko buskas senin caren dostum yaşadım biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: efexor41

Arkadaşlar lustral 3.5 ay oldu hiç bi faydasını görmedim bu nasıl bi ilaç anlamadım takinti ve anksiyete tedavisi goruyorum yarın doktorumla randevum var cipralex nasil bir ilac doktoruma bunu kullanmak istediğimi söyleyeceğim olumsuz bişey okumadim bu ilaçla ilgili kullanan varsa yardimci olabilir mi Allah rızası için ya bu hastalık yüzünden bi işte calisamiyorum derslerime odaklanamiyorum:(

Cipralex ile lustral aynı grup içerisinde oldukları için arasında ciddi bir farklılık yok. Cipralex biraz daha uyku yapar. Genel olarak doktorlar ilaç verirlerken verebileceği en hafif ilaçla başlar. Bazı hastalıklar hariç.(kanser ve enfeksiyon hastalıkları) Durumun bu tip antidepresanlara dirençliyse doktorun başka bir grup antidepresan yazacaktır. Ondan da fayda görmezsen genelde antidepresanların etkilerini güçlendirecek ilaçlar yazarlar(buspiron,atipik antipsikotikler,lityum,tiroid hormonu vb). Fakat çözüme öyle ya da böyle ulaşılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: esintidestan

Atarax gece lustral doz artimi ve tranko buskas senin caren dostum yaşadım biliyorum.

Mesela bu kombinasyonu denememelisin, kafan ambale olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Varikosel beyler yardım edin
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lustral abilify ve ativan kombin yaptı doktorum suan daha rahatım yeni olmasına ragmen

• Abilify kayışı kopartırır, dikkat et

• MarquisDeSade kullanıcısına yanıt

Abilify kullanma evresindeyim yardım et.

Yoksa kendime Lustral + Concerta kombinasyonu mu yapayım?

• Olanzapine kullanıcısına yanıt

Eskiden iyi gelen Zyprexa yerine Abilify verdi doktor.

Ne yapmalıyım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.