Bildirim
Lustral vs. antidepresan kullananlar/kullanmış olanlar bakabilirler mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam şimdi buraya asla antidepresan alma zombi olursun diyen tipler gelir onları salla önce.
eğer gerçekten ihtiyacın varsa kullan.
ilk 2-3 hafta böyle yan etkiler genelde oluyor ama 1. aydan sonra tamamen gidiyor o yan etkiler.
ayrıca doktor harici kimsenin ilaç önerisini dikkate alma. -
Anti-depresanların yan etkileri illaki vardır; ama herkeste farklı şekilde etki eder. O yüzden sende ne olacağını önceden bilemeyiz. Bunu psikiyatristin de bilemez.
Bu ilacı ne için kullanacaksın? Depresyon mu? Anksiyete mi? Fobi mi, yoksa panik bozukluk mu?
Her ne sağlık sorunun varsa, eğer bu sorun hayatını idame ettirmene engel oluyorsa ve ilacı doktor önerdiyse kullan derim.
Ben de şu an klinik psikologtan terapi alıyorum; çünkü dersleri-sınavları aşırı kafaya taktığım için.
Bu durum bende öyle bir hal aldı ki, kimi zaman yemek yiyemez durumda olduğum bile oldu. O zaman tedavi almam gerektiğini anladım; çünkü bendeki sınav kaygısı normal değildi.
Sınavları bir felaket ya da ahirette sorguya çekilmek gibi algılamaya başlamıştım.
Şimdi bu sebepten ötürü psikologa gidiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X