Şimdi Ara

Lütfen......

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşler Lütfen Bi Cevap Verin Oyunda Play e Basıorum Sağ Alt Köşede Hero Online ın Simgesi Ve Xtrap Cıkıo Sona Ya Kayboluyolar Ya da Açılmıo Bişey Options daki Şeyler Low Da Anti Virüs Prog. Da Uygun (Engelleme Durumu Yoq) Ama Açılmıyo Neden.....

• İNTERNETTEN ZARARLİ BİR PROGRAM İNDİRDİNMİ HİC.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okibo1

Kardeşler Lütfen Bi Cevap Verin Oyunda Play e Basıorum Sağ Alt Köşede Hero Online ın Simgesi Ve Xtrap Cıkıo Sona Ya Kayboluyolar Ya da Açılmıo Bişey Options daki Şeyler Low Da Anti Virüs Prog. Da Uygun (Engelleme Durumu Yoq) Ama Açılmıyo Neden.....

Şimdi senin pc nin ne olduğunu ve nelerin yüklü olduğunu bilmediğimiz için sadece tahminler üyüryebiliriz.
    Burdaki bazı arkadaşların sana sunmuş olduğu seçenekler gayet mantıklı. Senin dediğin olay bendede oluyor bazen
    ama ilk girişte değil. Oyundan 5-6 kere çıkıp çıkıp girersem dediğin gibi simgeler sağ altta beliriyor ama oyun açılmıyor.
    Tekrar açmak için reset atmam gerekiyor. Bu da gösteriyorki ya oyunun bugu yada ram doluyor ve çalıştırmıyor.
    Senin ram dan dolayı çalıştırmıyor olabilir. Ram küçükse yada bir proğram ram ini büyük ölçüde kullanıp oyunun çalışması için yeterli alan bırakmıyorsa
    olabilir diyorum. Ama dediğim gibi sadece tahmin pc ni bilmediğim için.
    Bide oyunu pencere olarak çalıştırmayı dene "window modu" yani. bakalım ne olcak. Ekran çözünürlüğünden olabilir oluşan hata.
    Optionsta Resolution kısmındaki çözünürlük ne yazıyor. Orda tek bir seçenekmi var yoksa başka varmı, kaç yazıyor.

• 1. toplam 7 mesaj atmışsın 6 sı burda
    2. bazı arkadaşlar çözüm yollarını denemen lazım görmeden başka ne yorum yapılabilir.
    3. ilk mesajında neye ban yapıyorsun anlamadım.
  • o zamn git format attir. bende de öle oldu hata weriyordu format attiktan sonra gecti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldo718 -- 5 Nisan 2007; 15:59:48 >
  • öff ne halin warsa gör.. gercek söle dio yaw. biraz forum gez bence! bisilerden haberin olsun!
  • İyi akşamlar..

Bu kadar panik yapmaya gerek yok. Forumdaki insanlar, ringlerde bulunup dövüşçülere taktik veren insanlar değil. O yüzden daha saygılı olun. Kimsenin cevap vermeye zorunlu olmak gibi bir lüksü yok.

Determinanat'ın söyledikleri bana da mantıklı geldi. Tabi, sizin PC'nizi de bilemediğimiz için net yorumlar yapmak güç. Eğer bunlardan hiç biri olmuyor ise oyunu setup'ından(eğer silmedi iseniz) kurabilirsiniz. Ya da tekrar indirebilirsiniz. Daha farklı çözümler aklıma gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kant -- 5 Nisan 2007; 21:39:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://rapid share.com/files/23335645/XTrap.rar.html

beyler bu adresten seyi indirin heronun yüklü oldugu yere atin aynisi war değissinmi dicekmis sizde ewt diceniz. oluyomu bakın. beyler alintidir sansinizi deneyin die yazdim. mutlak we mutlaka virüs taramasindan geciriniz!!!!!!!!!! tarama yapinnnnnnn. ardaki boslugu birlesirmeyi unutmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldo718 -- 6 Nisan 2007; 23:00:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo718

http://rapid share.com/files/23335645/XTrap.rar.html

beyler bu adresten seyi indirin heronun yüklü oldugu yere atin aynisi war değissinmi dicekmis sizde ewt diceniz. oluyomu bakın. beyler alintidir sansinizi deneyin die yazdim. mutlak we mutlaka virüs taramasindan geciriniz!!!!!!!!!! tarama yapinnnnnnn. ardaki boslugu birlesirmeyi unutmayin

Rapide atılmış proğramları indirmemenizi tavsiye ediyorum. Kimin tarafından uploadlandığı belli değil.
    Ayrıca sorunu xtrap değil arkadaşın. Kafası karışık zaten daha fazla karıştırma :)
    Bu proğram xtrabı devre dışı bırakmak içinmi bilmiyorum ama buna gerek zaten çalışan bir bot var. Onunla xtrabı devre dışı bırakıp deneyebilirsin istersen.

• Rapide atılmış proğramları indirmemenizi tavsiye ediyorum. Kimin tarafından uploadlandığı belli değil.
    Ayrıca sorunu xtrap değil arkadaşın. Kafası karışık zaten daha fazla karıştırma :)
    Bu proğram xtrabı devre dışı bırakmak içinmi bilmiyorum ama buna gerek zaten çalışan bir bot var. Onunla xtrabı devre dışı bırakıp deneyebilirsin istersen.

tabi buda bir yorum hakli olabilir ben sadece deniceksen dene dedim.. sende cd warsa oyunu comple sil yeniden yükle . öle bi dene
  • dostum sorun belli oldu simdi. 1 hafta önce ayni bu hatayi bana werdi ne yaptiysam düselmedi. bu hata biligsayarin zararli bi dosya almıs oldugunda gelio. malesef tek çaren format... cünkü benimkide öle düseldi.
  • Saol Allah Razı Olsun Bide Öle Deneyim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.