Şimdi Ara

lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • buradan forum moderatörlerine sesleniyorum dijitürk, dsmat gibi platformların yasal olmayan yollardan nasıl izlenebileceği hakkında mesajlar alıyorum.
    lütfen forum kurallarına bu konular hakkında soru sorulmaması gereğini anlatan bir ve bunun bir yasal olarak suç olduğunu anlatan bir uyarı yazısı koyarsanız sevinirim. diğer uydu forumlarında böyle uygulamalar, uyarılar var lütfen sizlerde dikkat ediniz.

• Nick iniz gibisiniz hee

Böyle topic açacağınıza bahsettiğiniz mesajları aldığınızda "şikayet et" butonunu tıklayınız.
    Meramınızı anlatınız. Böyle birşey için topiğe gerek varmıydı!
  • şikayet ettim dediğinizi yaptım
  • forum ana sayfasının en altında şikayet ve öneriler bölümü var, oraya yazarsanız daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotaj1023

buradan forum moderatörlerine sesleniyorum dijitürk, dsmat gibi platformların yasal olmayan yollardan nasıl izlenebileceği hakkında mesajlar alıyorum.
    lütfen forum kurallarına bu konular hakkında soru sorulmaması gereğini anlatan bir ve bunun bir yasal olarak suç olduğunu anlatan bir uyarı yazısı koyarsanız sevinirim. diğer uydu forumlarında böyle uygulamalar, uyarılar var lütfen sizlerde dikkat ediniz.

Forumda attığın 10. mesaj var bunla beraber ve sana soruyorlar bunları gelip öyle mi?

Adam gibi iletişime geçin forum yöneticileri ile kurum antetli bir yazı yollayın; ihtar yollayın kurumsal bir derdiniz varsa. Kişisele gelince bu forumda bu kadar adam varken 8. mesajırda bu konuyu açan kişiye kimse bu tip sorular soracak kadar sığ olamaz, kişisel bir sıkıntınız olduğuna inanmıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 15 Kasım 2009; 15:17:07 >

• kurumsal bir derdi olduğu kesin
  • kurumsal derdi olduğu kesin anlaşılan rahatsız olduğu da belli ama dreambox akımı engellenemez
    her sorunun bir çaresi mutlaka vardır bu racon böyle işler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reklam kokan hareketler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orijinalden alıntı: sabotaj1023

buradan forum moderatörlerine sesleniyorum dijitürk, dsmat gibi platformların yasal olmayan yollardan nasıl izlenebileceği hakkında mesajlar alıyorum.

Forumda attığın 10. mesaj var bunla beraber ve sana soruyorlar bunları gelip öyle mi?

Adam gibi iletişime geçin forum yöneticileri ile kurum antetli bir yazı yollayın; ihtar yollayın kurumsal bir derdiniz varsa. Kişisele gelince bu forumda bu kadar adam varken 8. mesajırda bu konuyu açan kişiye kimse bu tip sorular soracak kadar sığ olamaz, kişisel bir sıkıntınız olduğuna inanmıyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: eatekbas

Reklam kokan hareketler bunlar

yok değil dar alanda kısa paslaşma yapmak istemiş eleman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.