Şimdi Ara

LÜTFEN ACİL!!! MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni aldığım sistemde monitöre görüntü gelmiyor power tuşuna bastığımda ekran kartının dahil fanlar çalışıyor ışıklar yanıyor ama moınitöre görüntü gelmiyor sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

sistem özellikleri
    işlemci: i7 920
    ANAKART: GİGABYTE UD3R X58
    EKRAN KARTI: ZOTAC GEFORCE GTS 250 512 MB
    RAM : CORSAİR 6GB 1333
    HDD: W.D 500GB CAVİAR BLACK
    KASA: COOLER MASTER RC 690 - 460 WATT

• yeni aldıgınız sistem derken.ilk defamı calıstırdınız yoksa birden bire calısırken olan bir olay mı bu ?
  • peki işlemcin çalışıyormu fanı sök kısa bir süre çalıştır bakalım işlemcin ısınacakmı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: afterburn

Slm arkadaşlar

yeni aldığım sistemde monitöre görüntü gelmiyor power tuşuna bastığımda ekran kartının dahil fanlar çalışıyor ışıklar yanıyor ama moınitöre görüntü gelmiyor sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

sistem özellikleri
    işlemci: i7 920
    ANAKART: GİGABYTE UD3R X58
    EKRAN KARTI: ZOTAC GEFORCE GTS 250 512 MB
    RAM : CORSAİR 6GB 1333
    HDD: W.D 500GB CAVİAR BLACK
    KASA: COOLER MASTER RC 690 - 460 WATT

Arkadaşım Ekrana görüntü gelmiyorsa Ram leri bi kontrol et. çıkar tak. Genelde bu sebebten benim başıma çok olay geldi

• arkadaşlar sistemi yeni kurdum ve ilk defa çalıştırıyorum powera basıncada kasa çalışıyor ama moniötre görüntü gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afterburn -- 5 Temmuz 2009; 1:35:11 >
  • Ram'leri tek olarak tak ve dene, düzelir.
  • Arkadaşın dediği gibi ramlari tek dene Veya ramlari çıkarıp sil tekrar tak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitöre görüntü gelmiyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler
    eve gidince ilk iş ramlari çıkartıp deniyicem inşallah düzelir
  • Dostum çıkan ses neyin sesi windowsun açıldığına dair sesmi ? bunları belirtmelisin bide çoğu kişi ram demiş ama kablolarıda bi gözden geçirmelisin oturmamış bir kablo bile buna sebep olabilir (hangi kabloları dediğimi anlamışındır)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.