Şimdi Ara

LÜTFEN ACİL YARDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ......

mudo island ta bloody ninja görevini tamamlamak için bloody ninja kesiyordum... Daha doğrusu kesmeye çalışıyordum char isimleri Atomicnation, x!X!x,muscheline(klanları;germinalstars) benim klanım SULTANs şimdi bu kopuklar sürekli beni öldürerek oyun içinde hareket etmemi engelliyolar nedenini bilmiyorum öldürdükleri zaman EXP de kaybetmiyorum ama oyun da oynayamıyorum tavern den çıktığım anda öldürülüyorum şimdi bu öldürme bunlarla da sınırlı değil dragon değiştirdim bu sefer başka kişiler öldürdü bundan nasıl kurtulabilirim ne kazançları var beni öldürmekle lütfen yardım !!!! oyun zevkimin içine ediyolar

• Clanında türk bayrağı varsa normâldir
  • klanımda türk bayrağı olmasının ne gibi negatif etkisi olabilir yada beni öldürmeleri için sebep olması mümkün mü ? bu oyun içinde yasal mı ? levelim 59 60 olmama az kaldı beni bu kadar kolay öldürmelirini nasıl engelleyibilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gigoroman

klanımda türk bayrağı olmasının ne gibi negatif etkisi olabilir yada beni öldürmeleri için sebep olması mümkün mü ? bu oyun içinde yasal mı ? levelim 59 60 olmama az kaldı beni bu kadar kolay öldürmelirini nasıl engelleyibilirim ?

zaten bamboo mountain de bulunan kişiler en az o lvl dedirler.Orda hem canavarlara hem de diğer kişilerle dövüşebilirsin.Bunu engellemenin bir yolu yok.Belki de saldıran kişilerle konuşabilirsin.
  • Mudo island ve tranquille valley pk area dediğimiz player killing mekanlardır. Öldürdüğün adam başına belirli honor karma puanları kazanırsın. Bloody ninja sadece mudo da mı var? Southern plains ta 1 tane dakka başı çıkan var 1 tane git orda kes ve görevi yap. Türk bayrağı ile ne alakası var pk alanda öldürülmenin. Zaten oralar bu amaçla yapılmış haritalardır. Anlayacağın su testisi su yolunda kırılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mosquito1983

Mudo island ve tranquille valley pk area dediğimiz player killing mekanlardır. Öldürdüğün adam başına belirli honor karma puanları kazanırsın. Bloody ninja sadece mudo da mı var? Southern plains ta 1 tane dakka başı çıkan var 1 tane git orda kes ve görevi yap. Türk bayrağı ile ne alakası var pk alanda öldürülmenin. Zaten oralar bu amaçla yapılmış haritalardır. Anlayacağın su testisi su yolunda kırılır.

ben de bunu dicektim.Hiçbir alakası yok

• Bloody ninja sadece mudo da mı var? Southern plains ta 1 tane dakka başı çıkan var 1 tane git orda kes ve görevi yap.

tam olarak bu bloody ninja southern plains in neresinde çıkıyor dakka başı en azından şu görevi bitireyim de rahat edeyim
  • ben 3 kere öldüm ama sonunda kesim bloody sanmyın levelim yüksek 42 yim 1 kere öldükten sonra hırs oldu kestim zaten lag da var 2 kere öldükneresinde dersen kapıdan çık sağa dön düz ilerle oralarda bir yerlerdeydi ben kestiğimde
  • Arkadaşlar özür diliyorum haritayı yanlış anladım oyunu bırakalı 1 sene oluyor normal
    En son ben girdiğimde 2 ay önceydi canavar kesiyorum adamın teki bekliyor ben keserken dalıyordu:
    Why you try ks to me?
    cevap şu:
    Because you have turkey flag
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.