Şimdi Ara

Lütfen acil yardım!!!!! asus laptopum çok ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar 2 gündür laptopumun (M6R Asus modeli) altı cayır cayır yanıyor. çok ısınıyor. ne yapacağımı bilemiyorum. laptopumun garantisi var
    ancak istanbul dışında olduğum için servise götüremiyorum. fanı falan mı yandı acaba...
    LÜTFEN ACİL YARDIM... ilginize şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

• fanın çalışıp çalışmadığını zaten anlarsın. şarj ettikten sonra mı kullanıyosun yoksa sürekli elektirik bağlantısı mı var bilde. voltaja dikkat istersen topraklı olmayabilir. cpu kullanımına bak. belki yüklediğin bir prg çok kasıyo olabilir.
  • YA ZATEN SESSİZ ÇALIŞIYOR SESTEN ANLAYAMADIM FANIN ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI. ANCAK DVD YANINDA DIŞARI ÜFLÜYORDU. İKİ GÜNE KADAR. HATTA BENİ ISITIYORDU BU ARADA ELEKTİRİKTE ÇALIŞIYORUM HEMDE ALDIĞIMDAN BERİ PİLİNİ ÇIKARDIM BİR DE BÖYLE DENEYEYİM DEDİM AMA NAFİLE. ÇOOOOOOK ISINIYOR SADECE BUNU BİLİYORUM
  • BU ARADA RAM YUVASININ OLDUĞU YER ÇOK ISINIYOR. YAKIN ZAMANDA (1 AY) RAM'LERİMİ 1 GB YAPTIRDIM. BUNUNLA BİR ALAKASI DA OLABİLİR Mİ
  • yani anladığım kadarıyla 2 güne kadar fanın çalışıyodu. ramlerle alakalı olmadığını düşünüyorum. ama fanın arızalanmış olabiir. sen bence bi bilgisayarcıya falan göstersen iyi olur. söylediğini göre fanın çalışmıyo di mi? pek anlamadım açıkçası?
  • Bende de Asus M6V (Z70V-Z7000) modeli var. Biraz isindigi dogru ama cayir cayir yandigi biraz abarti gibime geldi. Benim makinenin altinda en cok isinan yer hard diskin oldugu bolme. Onun sebebi de 7200 rpm (80GB) disk. O da gayet normal.

Asus Probe ve benzeri yazilimlar fanlarin devirlerini gosterirler. Ondan kurup bir bakbakalim fan devirleri ve sicakliklar ne alemde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramgen

Bende de Asus M6V (Z70V-Z7000) modeli var. Biraz isindigi dogru ama cayir cayir yandigi biraz abarti gibime geldi. Benim makinenin altinda en cok isinan yer hard diskin oldugu bolme. Onun sebebi de 7200 rpm (80GB) disk. O da gayet normal.

Asus Probe ve benzeri yazilimlar fanlarin devirlerini gosterirler. Ondan kurup bir bakbakalim fan devirleri ve sicakliklar ne alemde...

tabiki bu laptoplar ısınmıyor ama benim laptopta sorun var onu kastediyorum. bu arada benim hdd 5400 rpm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garantiye yolla halletsinler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crematoria

yani anladığım kadarıyla 2 güne kadar fanın çalışıyodu. ramlerle alakalı olmadığını düşünüyorum. ama fanın arızalanmış olabiir. sen bence bi bilgisayarcıya falan göstersen iyi olur. söylediğini göre fanın çalışmıyo di mi? pek anlamadım açıkçası?

sanırım fanlar çalışmıyor ama ben de emin değilim başka bir bilgisayarcıya göstersem garantisi bozulmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Garantiye yolla halletsinler.

malesef onu yapamıyorum çünkü istanbul dışındayım ve bu haliyle bile olsa kullanmak durumundayım ama çok korkuyorum laptopumun daha büyük sorunlar çıkarmasından çekiniyorum. anlayacağın proje çiziyorum 1 gün bile ara veremem başka bilgisayarım da yok
  • asus probe değerlerine bir baksana bendede aynı bilgisayar var o kadar ısınmaması lazım sıcaklık fan hızı ne kadar fanı anlaman lazım zaten biraz sesliçalışıyor
  • hepinize çok teşekkür ederim sorunu çözdüm. asus şahane bir laptop sessiz fanı var bence
  • nasıl çözdün fanda sorun ne imiş
  • arkadaşım ne imiş problem fan değilse bu ısınmanın kaynağı nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.