Şimdi Ara

LÜTFEN ACİLLL YARDIM 2011 Passat 1.4TSI 122 PS DSG comfortline

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 Passat 1.4TSI 122 ps DSG comfortline almak üzererim , siz forum üyelerinin görüşleri çok önemli benim için , şlk defa passata bakıyorum ve passatta 122 ps , bana performans açısından sıkıntı çıkarırmı. yarışa girmicem fakat rampalarda bayılma çekişte düşüş veya , sollamalarda bayıma yaşarmıyım ?

• ...
  • ?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyzgunes

Arkadaşlar 2011 Passat 1.4TSI 122 ps DSG comfortline almak üzererim , siz forum üyelerinin görüşleri çok önemli benim için , şlk defa passata bakıyorum ve passatta 122 ps , bana performans açısından sıkıntı çıkarırmı. yarışa girmicem fakat rampalarda bayılma çekişte düşüş veya , sollamalarda bayıma yaşarmıyım ?

araba hiç gitmiyo bence alma sakın motor berbat
  • Bence performansı gayet yeterlidir. Kullanıyorum çünkü. Yetmez diyen arkadaş neye istinaden vunu söylemiş anlayamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzmez rahat ol...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için teşeşkkür ederim,

şuanki aracım 308. 1.6 vti 120 hp otomatik , hiç memnun değilim , otomatiğin 4 vites olması çok sıkıntılı.

birde okadar para veripte yine performansta sıkıntı çıkarsa , büyük hayal kırıklığı yaşıyacağım
  • Performans göreceli bir kavram. ARAÇ Üzmez diyebilirim.birde dsg nin rahatlığı eklenince...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.