Şimdi Ara

Lütfen Akıl Verin Çok Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. Sene başından beri makine müh ve itü istiyordum mf4 14k mf3 16k gelince hayaller suya düştü. Şuan kafamda diş hek. var biyolojiyi sevmiyorum ama yapabiliyorum sevmemem biyoloji öğretmenimin düzgün ders anlatamamasından ve benim saatlerce yıl içinde biyoloji çalışmamdan kaynaklanıyor sanırım.Diğer düşüncem ise itü-elektrik müh. ama iş bulamamaktan korkuyorum ya da bulupta maddiyatı düşük bi şekilde çalışmaktan kafam o kadar karışık ki çok kötüyüm. Lütfen yardım edin sevinirim. Benim gibi olup diş seçen ya da elektrik seçen varsa yazarsa çok iyi olur.Bİr de diş kanlı falan ya ameliyatlar biraz tırsıyorum sevmem öyle kanlı işleri ısınamazsam diye.Ama ne kadar ameliyat olur ki herhalde öyle çok vaka ile karşılaşmam. İyi forumlar :)

• eğer gerçekten istiyorsan sağlık sektörüne gir yoksa hayal kırıklığı yaşarsın ama mühendislik yazacaksan odtü makine veya yıldız teknik tercihlerin arasında olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa45

Merhaba arkadaşlar.. Sene başından beri makine müh ve itü istiyordum mf4 14k mf3 16k gelince hayaller suya düştü. Şuan kafamda diş hek. var biyolojiyi sevmiyorum ama yapabiliyorum sevmemem biyoloji öğretmenimin düzgün ders anlatamamasından ve benim saatlerce yıl içinde biyoloji çalışmamdan kaynaklanıyor sanırım.Diğer düşüncem ise itü-elektrik müh. ama iş bulamamaktan korkuyorum ya da bulupta maddiyatı düşük bi şekilde çalışmaktan kafam o kadar karışık ki çok kötüyüm. Lütfen yardım edin sevinirim. Benim gibi olup diş seçen ya da elektrik seçen varsa yazarsa çok iyi olur.Bİr de diş kanlı falan ya ameliyatlar biraz tırsıyorum sevmem öyle kanlı işleri ısınamazsam diye.Ama ne kadar ameliyat olur ki herhalde öyle çok vaka ile karşılaşmam. İyi forumlar :)

haci adamlarin işi kan bende yazsammi yazmasammi diyorum ama fazla vaka gelmez ne demek ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @sikloalkan hocam açıkcası istemiyorum ama benim özelikle ailemin müh. olursam iş bulamama durumu ile sıkıntıları var sürekli bunu bahane ederek sağlık seçmemi söylüyorlar.Durumu anlattım diş kanlı falan diye yukarda buna alışırsam okumakta zorlanmam sevmeden de yapabilirim ve insanlarla birebir iletişim bi nevi hayır işi gibi görüyorum hekimliği
    odtü makine gelmez hocam itü bile gelmiyorken :)
  • itü inşaat yaz kafan rahat etsin
  • diğerlerini bilemeyeceğim ama okuldaki arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla rahatlıkla söyleyebilirim ki itü elektrik'ten mezun olunca iş korkun olmasın, puanlara bakma, her yerde övgüyle bahsedildiğini görürsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.