arkadaslar su anda su sanıyede bılgısayar toplamaktayım ama takıldım kıtlendım kaldım ya , bu topladıgım kasa feel hurrıcane 2 , onunde arkasında yanında fanlar var , ama ben bu fanlardan cevresel bagdastırıcıları nerye takıcagımı bılmıorm ..?? lutfen acil
Bu kadar heyecanlanacak ne var ben anlamadim? Ke$ke daha düzgün ve iyi aciklasaydin..
abi hayır bole sacma bı seyde takldıgıma bozuldum vala , sımdı ustat elımde amelıyat halınde bı bılgısayar var bu bılgısayarın kasası FEEL HURRICANE II bu kasanın onunde 12 cm arkasında 8 cm yanında 5cm lık fanlar var arkasındakınden ve yandakınden bırı erkek dıerı dısı 2 Birbirine baglı slot cıkıor ondekınden sadece dişi slot cıkıyor , anlayamadım ...
quote:
Orjinalden alıntı: yoshio
abi hayır bole sacma bı seyde takldıgıma bozuldum vala , sımdı ustat elımde amelıyat halınde bı bılgısayar var bu bılgısayarın kasası FEEL HURRICANE II bu kasanın onunde 12 cm arkasında 8 cm yanında 5cm lık fanlar var arkasındakınden ve yandakınden bırı erkek dıerı dısı 2 Birbirine baglı slot cıkıor ondekınden sadece dişi slot cıkıyor , anlayamadım ...
Bunlari takmaya yermi yok yoksa girisleri mi uymuyor sorunun ne? onune ilk gelen pc dukkanina gir ceviricileri var onlarin,cogaltma olayi icin apartlari var onlardan al sorunun buysa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme