Şimdi Ara

Lütfen Anketi Onaylayın. ( Açılsın )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Lütfen Anketi Onaylayın. ( Açılsın )

(En Son Oy Tarihi: 17.6.2007)
Giriş
  • Blizzard türk kullanıcılara türkiyede bir server açsa!!! kimler eski serverlarını bırakıp gelir merak ediyorum.....?

çünkü türk telekomun dış hatları çıkıslarında sorun oldugu ve çok laglı oldugu malum.

türkiyede bir server olursa bu sefer lagda olmaz bence çokta güzel olur....

fikirlerinizi beklemekteyiim.

lütfen arkadaslar ne düsünüyorsanız o sekilde oy verin ki düzgün bir anket olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melly -- 6 Haziran 2007; 21:19:49 >

• Arkadaşlar Lütfen Oyları kullanalım. Sıradan Gelebilir ama bizim için bunlar çok önemli Lütfen açılsın oylarını görelim.

İnternete Para veriyoruz ve Dünyaya Paramızla rezil oluyoruz Bu sorunun ortadan kalkabilmesi için Fazla Bir İnsan kitlesine ihtiyacımız var Lütfen bu sorunu halletmek bizim elimizde iken bunu iyi değerlendirelim.

Açılsın Oylarını istiyoruz...
  • beyler eminim konu dısında daha blizzardın neci oldugunu bilmeyenler wardır daha acıklayıcı birseyler yazsaydınızda daha cok kişi anlayıp oy werseydi

bence acılmalı bence bu sayede daha cok türk player kazanırlar bunu eski wowcular pek istemesede iyi bise
  • Evet katılıyorum onuda ben yazayım. Arkadaşlar siz Açılsın oyunu verin ben size gelmişinden geçmişine anlatayım.

Oyları görelim lütfen.
  • bence açıklayın şunu ben bilmiyorum mesela

belki oy vercem?
  • Blizzard: Diablo ve Warcraft gibi efsane oyunlara imzasını atan yapımcı firma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu açın
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Blizzard Dünyanın en büyük online MPORG oyun firmasıdır ve çıkardığı World of Warcraft oyunu ile Türkiyedeki arkadaşlarımızın gönlünü çalan bu oyunu Türkiye 50.000'e Yakın oyuncusu ile para vererek alıyor ve oyunun serverlarında Sadece Türk değil dünyanın bütün ülkelerinden katılan oyuncular ile birlikte oynanılan aynı şeyi hep bir toplum ile başarabilmek için çaba sarfettiren bir Oyundur.

Ve Bizi Yabancı Clanlara alırlarken Neredensiniz dediklerinde Türk'üz dediğimiz zaman kabul edilmiyoruz Türkiye'nin İnternet çıkışlarında sorun var bize işimizde engel olursunuz diyorlar.

Türk Telekom ile Görüşüldüğünde Bizde herşey normal ama eğerki böyle birşey var ise Blizzard buraya bir sunucu açar ise sonuna kadar arkasındayız diyebiliyorlar sizden ricam şudurki arkadaşlar Lütfen Açılsın diye oy kullanalım. Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 6 Haziran 2007; 18:46:52 >

• Kullandım umarım açılır ....
  • beyler önemli bi nokta var herkez illakide oyunu olumlu kullanması degil önemli olan bunun harbiden ne kadar istenip istenmedigini ölçmek...

bunu dikkatae alın lütfen!!!
  • kesinlikle kurulmasını istiyorum 5 gundur latency 500 un altına dusmuyor puffffffffffffffff
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkwarrior

kesinlikle kurulmasını istiyorum 5 gundur latency 500 un altına dusmuyor puffffffffffffffff

beyler bilmeyenler icin 100+ latency yabancılar icin katlanılmaz bir durumdur ama türkiyede ne yazıkki 100-200 latency gördük mü sewincten hawalara ucarız
  • Türkiyeye açılan sunucuya illaki Türkler gelecek diye birşey yok yabancılarda olacak onlarda olduktan sonra zaten tekrar istediğimiz gibi oynayabileceğiz herkez kalkıpta server'ını bırakcak değil ya ama ben şunu söyliyeyim Eğerki sunucu açılır ise Charımı Migration yaparım.
  • Eğer knightcılar doluşmayacaksa bende oyumu atarım.
  • Sanmam.
  • eğer söylemek istediğiniz türkiyeye blizzard'ın hamburg frankfurt paris vs gibi türkiyeye bir data center açması ve yeni açacağı serverları burda barındırması ise yani english server olacak ancak türkiyede barınan bi şey diyosanız blizzard bu konuya şüpeyle bakar çünkü bu kezde avrupadan gelen bağlantılar sorun olacak bu kezde avrupadan giren oyuncular bu serverlar laglı deyip gelmeyebilirler(sonuçta türktelekom bu kez bu işin server bağlantısını üstleniyor, client değil) ancak yinede türkiyeden oynayan oyuncular için lag konusunda iyi bir fikir olacağı kesindir...
  • Olurmu öyle şey Mutlaka Türk telekom onu ayarlar Sonuçta Billizard ile çalışacak mahçup olmak istemez öyle değilmi.?
  • açılsın bakalım ama Türk gm olmasın
  • anket de açılsın desek bile blizzard ın bundan haberi olacakmı sanki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

açılsın bakalım ama Türk gm olmasın

killer bana cd göndermedin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.