partner almayı düşünüyorum aile için en uygun olanı hangisin i yardımcı olursanız sevinirim birde yakıt tüketimi nasıl
ben sana vergisinden bahsedeyim.biz de almaya niyetlendik ve vazgeçtik. 1.9 dizel motor var bnlarda bildiğin gibi. bu da çok vergi demek. az ödemek için kamyonet olarak ruhsata işletiyolar fakat o zaman da muayenesi filan 2 yılda bir olması gerekirken yılda bir oluyor. yani pek bişey farketmiyor. bol bol vergi ödeniyor bu araçlar için.
bu durumdan ötürü biz partner ve berlingolardan vazgeçtik. bi şey daha var bunlar düz dizel. ama mesela bi doblo bi kango bi combo turbo dizel . yakıt tüketimi bunların daha az. tabi bi de çekiş daha yüksek bunlarda.
partnerlerin falan da turbo dizelleri var. hdi olarak geçiyor. onlar da pahalı. en azından bizim bütçeye uygun deil.
sonuç olarak biz kango da karar kıldık. mazda mızı sattıktan sonra hayırlısıyla bi kangoo bakacaaz.
umarım faydalı olmuştur ya<zdıklarım.
çok teşekkür ederim söylediklerin çok faydalı oldu bunları dikkate alcam
BİZİM ŞİRKETE ALDIK 2 AY ÖNCE 2006 MODEL 1.9 PARTNER ARABA ÇOK SADE AMA 2000CC LERİ FARKLI NEYSE YAKITI FAZLA GELDİ GERİ SATTI PATRON BENCE BU TİP ARAÇLAR İÇİNDE VW CADDY AMA EKONOMİ DERSEN MULTİJET DOBLO DERİM
quote:
Orjinalden alıntı: gygygybh
partner almayı düşünüyorum aile için en uygun olanı hangisin i yardımcı olursanız sevinirim birde yakıt tüketimi nasıl
VW caddy i tercıh ederım ben olsam ama fiyat artı performanc olarak dusunursek multijet doblo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme