Bildirim
Lütfen ATI tegnologies sirketine bu sorunu bildirin.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yeni windows kurmayi denedin mi? guncel ekran karti driveri ve directx'i de unutma. son olarak da anakart driverlari. -
Daha kolay bir çözüm olabilir diye kurmadım ama güncellemeler tamam merak ettiğim kartmı kusurlu?quote:
Orijinalden alıntı: caitlin
yeni windows kurmayi denedin mi? guncel ekran karti driveri ve directx'i de unutma. son olarak da anakart driverlari. -
bence aldigin yere götürüp orda denetmek en mantıklısı..quote:
Orijinalden alıntı: arnis
Daha kolay bir çözüm olabilir diye kurmadım ama güncellemeler tamam merak ettiğim kartmı kusurlu?
Alıntıları Göster -
Mesela monitörü 60 Hz den 85 yada 75Hz yaptıgımda daha sık oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: deville
bence aldigin yere götürüp orda denetmek en mantıklısı..
Alıntıları Göster -
kulandıgın gongrasyon hakkında bılgı yazarmısın cpu anakart ram gıbı ve bıos ıle ılgılı yapmıs oldugun degısıkler -
gongrasyon ne demek yaw*quote:
Orijinalden alıntı: slayt75
kulandıgın gongrasyon hakkında bılgı yazarmısın cpu anakart ram gıbı ve bıos ıle ılgılı yapmıs oldugun degısıkler -
kart arızlı sanırımquote:
Orijinalden alıntı: Wanker
gongrasyon ne demek yaw*
Alıntıları Göster -
aynı sorun var bende de bu ara yeni kartlarmı böle çıkıyor yoksa.güncel driver bakıcam birazdanquote:
Orijinalden alıntı: asmara
kart arızlı sanırım
Alıntıları Göster -
Anakart tam hatirlamiyorum ama Asus p4 8x gibi bisey olacak sanirim suan evde degilim, 512 ram P4 2.8 islemci ekran kartida asus bu ara son güncelleme dediginiz ati 6,11 olan degilmi? bunu yükledim birde güncelleme yapmadan önce eski sürücüyü silmekmi lazim ben öyle yapmadim direk indirdim...quote:
Orijinalden alıntı: ewelfener
aynı sorun var bende de bu ara yeni kartlarmı böle çıkıyor yoksa.güncel driver bakıcam birazdan
Alıntıları Göster -
Vpu recover i iptal et kurtul ,eskiden bende de yapıyordu disable yaptım kurtuldum:yeni sürücü kurarken de güvenli kipte önce eskileri uninstall pc yi yeniden başlat ,yenileri öyle kur böylesi en sağlıklısıquote:
Anakart tam hatirlamiyorum ama Asus p4 8x gibi bisey olacak sanirim suan evde degilim, 512 ram P4 2.8 islemci ekran kartida asus bu ara son güncelleme dediginiz ati 6,11 olan degilmi? bunu yükledim birde güncelleme yapmadan önce eski sürücüyü silmekmi lazim ben öyle yapmadim direk indirdim...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZooZ -- 17 Kasım 2004, 15:08:05 >
-
Peki nereden iptal edicem söyleyebilirmisin? sagliklimi?quote:
Orijinalden alıntı: ZooZ
Vpu recover i iptal et kurtul ,eskiden bende de yapıyordu disable yaptım kurtuldum:yeni sürücü kurarken de güvenli kipte önce eskileri uninstall pc yi yeniden başlat ,yenileri öyle kur böylesi en sağlıklısı
Alıntıları Göster -
Arti bu Vpu recover nedir? ne ise yarar?quote:
Peki nereden iptal edicem söyleyebilirmisin? sagliklimi?
Alıntıları Göster -
uğraşma faydası yok.vallahi en iyisi ver geri kurtul.quote:
Arti bu Vpu recover nedir? ne ise yarar?
Alıntıları Göster -
Birde bu hatayı online COD oynarken veriyor oyunla bir alakası olabilirmi?quote:
uğraşma faydası yok.vallahi en iyisi ver geri kurtul.
Alıntıları Göster -
Arkadaslar sorunum devam ediyor ya vpu recover hatasi veriyor yada oyun oynarken pat diye monitör kapaniyor ama pc calismaya devam ediyor tekrar gelmiyor reset atmam gerekiyor monitörün elektrigini kesiyor anlayacaginizquote:
Birde bu hatayı online COD oynarken veriyor oyunla bir alakası olabilirmi?
Alıntıları Göster
acaba psu yetersiz mi geliyor yoksa kart mi arizali? -
quote:
aynı sorun var bende de bu ara yeni kartlarmı böle çıkıyor yoksa.güncel driver bakıcam birazdan
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ewelfener
Senin durumun nedir? düzeltebildinmi? -
Başka bilgisayarda denedin mi hiÇ?quote:
Orijinalden alıntı: arnisquote:
Orjinalden alıntı: ewelfener
Senin durumun nedir? düzeltebildinmi?
Alıntıları Göster -
Hayir imkanim yok deneyemedim.quote:
Orijinalden alıntı: ugur_yavuz
Başka bilgisayarda denedin mi hiÇ?
Alıntıları Göster -
Arkadaşım ati bunun farkında ve bir sonraki driver güncellemesinde sorunu gidereceğini belirtti; kartında problem yok için rahat olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: arnis
Arkadaslar yeni aldığım ASUS 9600XT kartım sürekli ;
VPU Recover artık grafik sürücüsü komutlarına yanıt vermeyen grafik hızlandırıcınızı sıfırladı.
Lütfen ATI tegnologies sirketine bu sorunu bildirin.
diye hata mesajı veriyor Kart arızalımı yoksa ben mi yanlış birsey yapıyorum.
Benzer içerikler
- laptop şarj ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- ses sekmesi nasıl engellenir
- elektrik kesintisi sonrası modem çalışmıyor
- akıllı tahta açılmıyor ışık yanıp sönüyor
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- udf dosyası nasıl açılır
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- komut istemi
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X