Bildirim
Lütfen ATI tegnologies sirketine bu sorunu bildirin.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yeni windows kurmayi denedin mi? guncel ekran karti driveri ve directx'i de unutma. son olarak da anakart driverlari. -
Daha kolay bir çözüm olabilir diye kurmadım ama güncellemeler tamam merak ettiğim kartmı kusurlu? -
bence aldigin yere götürüp orda denetmek en mantıklısı.. -
Mesela monitörü 60 Hz den 85 yada 75Hz yaptıgımda daha sık oluyor. -
kulandıgın gongrasyon hakkında bılgı yazarmısın cpu anakart ram gıbı ve bıos ıle ılgılı yapmıs oldugun degısıkler -
gongrasyon ne demek yaw* -
kart arızlı sanırım -
aynı sorun var bende de bu ara yeni kartlarmı böle çıkıyor yoksa.güncel driver bakıcam birazdan -
Anakart tam hatirlamiyorum ama Asus p4 8x gibi bisey olacak sanirim suan evde degilim, 512 ram P4 2.8 islemci ekran kartida asus bu ara son güncelleme dediginiz ati 6,11 olan degilmi? bunu yükledim birde güncelleme yapmadan önce eski sürücüyü silmekmi lazim ben öyle yapmadim direk indirdim... -
Vpu recover i iptal et kurtul ,eskiden bende de yapıyordu disable yaptım kurtuldum:yeni sürücü kurarken de güvenli kipte önce eskileri uninstall pc yi yeniden başlat ,yenileri öyle kur böylesi en sağlıklısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZooZ -- 17 Kasım 2004, 15:08:05 > -
Peki nereden iptal edicem söyleyebilirmisin? sagliklimi? -
Arti bu Vpu recover nedir? ne ise yarar? -
uğraşma faydası yok.vallahi en iyisi ver geri kurtul. -
Birde bu hatayı online COD oynarken veriyor oyunla bir alakası olabilirmi? -
Arkadaslar sorunum devam ediyor ya vpu recover hatasi veriyor yada oyun oynarken pat diye monitör kapaniyor ama pc calismaya devam ediyor tekrar gelmiyor reset atmam gerekiyor monitörün elektrigini kesiyor anlayacaginiz
acaba psu yetersiz mi geliyor yoksa kart mi arizali? -
quote:
Orjinalden alıntı: ewelfener
aynı sorun var bende de bu ara yeni kartlarmı böle çıkıyor yoksa.güncel driver bakıcam birazdan
Senin durumun nedir? düzeltebildinmi? -
Başka bilgisayarda denedin mi hiÇ? -
Hayir imkanim yok deneyemedim. -
Arkadaşım ati bunun farkında ve bir sonraki driver güncellemesinde sorunu gidereceğini belirtti; kartında problem yok için rahat olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: arnis
Arkadaslar yeni aldığım ASUS 9600XT kartım sürekli ;
VPU Recover artık grafik sürücüsü komutlarına yanıt vermeyen grafik hızlandırıcınızı sıfırladı.
Lütfen ATI tegnologies sirketine bu sorunu bildirin.
diye hata mesajı veriyor Kart arızalımı yoksa ben mi yanlış birsey yapıyorum.
Benzer içerikler
- bios şifresini unuttum
- casper format tuşu
- scroll lock tuşu
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- laptopu monitör olarak kullanma
- oem açılımı
- gigabyte bios tuşu
- 0xc00007b hatası
- bilgisayar hızlandırma
- telefon şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X